Långhelg..

Det är nu långhelg och det var egentligen tänkt att jag skulle ha roligt dessa lediga dagarna och hitta på en massa skoj i det fina vädret med mina kompisar, men nej. Är nu inne i min femte dag liggandes hemma sjuk. Har nämligen gått på en rejäl halsfluss som inte verkar vilja förbättra sig. Vi har gissat på att jag har något som kallas streptokock (?) halsfluss, och skillnaden mellan denna och den vanliga halsflussen är att man har ont konstant och inte enbart när man sväljer. Det har nu gått till den gräns då jag varken kan tala normalt längre, äta alls eller ens ha munnen stängd normalt.

 

Jag var hos läkaren i måndags, då jag fick pencillin som jag tagit nu i tre-fyra dagar men ändå mår jag lika dåligt nu som jag gjorde i början av medicineringen, om inte sämre...Så vi börjar misstänka på det är något annat värre men vi vet inte. Det enda jag vet är att jag inte orkar med detta mer. Det tar verkligen kål på mig både fysiskt och psykiskt...Aja, jag hoppas verkligen att det vänder snart annars vet jag inte vad jag tar mig till.

 

På grund av detta har jag inte bara missat tre skoldagar, utan även en massa tid till plugg. Jag har nämligen en dussin med inlämningar nu denna sista tiden som måste lämnas in riktigt snart, men som jag inte alls har orken eller energin till just pågrund av hur jag mår. Så det är riktigt jobbigt att ligga hemma i sängen med en stor ångest som ligger och drar i en. Har även en riktig stor saknad till mina nära och kära. Speciellt eftersom jag som person är sjukt sällskapssjuk så är detta sjukt jobbigt..

 

Haha, jag ber om ursäkt för detta negativa och onödiga klagoinlägg, men att ligga hemma under fem dagarstid är ganska påfrestande, så kände att jag behövde skriva av mig lite. Detta inlägg kommer säkerligen ändå att raderas om ett tag.


Sunday

Har inte bloggat sen i onsdags pågrund av all plugg jag hade. Satt inprincip hela torsdags kväll och även en del av fredagen. Satt med plugg enda till halv tio i fredags så de blev att Emma hämtade upp mig med hennes moppe när jag var klar eftersom min moppe en ytterligare gång har blivit förstörd. Kvällen bestod sedan av häng med kompisar och de gjorde även gårdagen. Inte helt klart över vad jag ska göra idag. Ska troligtsvis till stan med Lukas men får se hur de blir. Ska i alla fall träffa mina kompisar senare då jag är ledig imon, vilket ska bli riktigt skönt!  
Jag och Alexandra.

Kevin och jag.


Imma try to run away from something bigger than me







Exhausted

Ligger i min säng helt utmattad efter dagen även fast den inte innehöll så ansträngande saker. Dagen började iallafall med ett litet ärende som jag och emsi var på innan första lektionen så blev ingen sovmorgon för oss denna tisdagen. Hade engelska nationella tala idag och det gick väl helt okej. Kände att jag kanske inte tog den plats jag skulle behövt riktigt för att höja mig men jag hoppas att det åtminstone räcker till det betyg jag strävar efter! 

Även efter skolan åkte jag och emsi iväg på ännu ett ärende och jag måste säga att vägen dit var det värsta jag varit med om. Vi lyckades ge oss iväg med mopparna precis när det började ösa ute så när jag sedan kom hem var jag genom frusen. Skulle egentligen pluggat direkt när jag kom hem men blev att jag istället kröp mig ner i värmen och somnade. Måste nu ta ikapp med lite läxor så vi hörs imon! 
Min favorit!


Stuff about me

-Något jag avskyr är när folk går runt och säger att en människa spelar över eller leker full. Tycker det är något av de vidrigaste sakerna man kan säga om en person. Har till och med ofta hört folk säga så om sina närmaste kompisar och det äcklar mig att någons kompisar säger så om någon. Nej usch, jag klarar inte av att höra folk säga sånt.

 

-Den bästa känslan som finns är att veta om att personen man tycker om känner detsamma för en.

 

-Jag är sjukt skoltrött och har börjat få små koncentrationsproblem på lektionerna i skolan.

 

-Något jag aldrig kommer förstå mig på är folk som är i ett förhållande men som gör/skriver saker med andra. Jag menar, varför ha en partner om man ändå inte kan hålla sig till den? Gillar man en person på riktigt så skulle de aldrig ens komma på tanken att göra något sånt.

 

-Jag tröttnar väldigt lätt på saker.

 

-Jag har slutat bry mig om rykten och sånt. Om jag hör ett rykte eller att någon snackat om mig, så kan jag inget annat än skratta åt de. Tycker bara det är kul och nästan lite gulligt att de ständigt lägger ner en massa tid på att bry sig om vad man gör. Endast de som förlorar på de, right ;)

 

Home

Blev att jag stannade hemma från skolan idag då jag imorse vaknade och inte mådde alls bra. Gick och la mig i sängen igen och vaknade för kanske en halvtimme sedan. Mår betydligt bättre nu vilket är skönt. Ska sätta mig med plugg nu då det är väldigt behövligt.



Sunday

Hejhej! Ett tag sedan nu.
Denna dagen har mestadels bestått av plugg. Blev egentligen inte alls mycket gjort då jag knappast hittade någon fakta om det jag skulle arbeta med men blev klar med en uppgift i alla fall. Vid åtta tiden drog jag i alla fall ut och träffade några kompisar och kom hem för ca en timme sedan. 
 
Måndag imon och är inte alls tagg. Är riktigt skoltrött nu och vill bara ha sommarlov verkligen. Vi har ganska mycket i skolan nu så denna veckan kommer nog gå till en hel del pluggande tyvärr. Det hjälper inte heller att vi har ett prov imon som vi knappast haft några lektioner till men hoppas på att det inte är så svårt då jag knappt övat, hehe. Aja, man får väl tänka positivt, det är ju inte långt till sommarlov ändå.
 
Nu ska jag läsa på lite det sista och kanske kolla på en serie innan jag ska sova tror jag. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi!
 

RSS 2.0