Dec. 30, 2012

Mina kompisar har precis åkt hem och jag ska snart åka och köpa lite saker inför skidlägret som jag ska på med konfirmationen. Vi ska åka till Norefjell som ligger i Norge den 2 Januari. Ska bli jättekul! Hörs sen, kram!


MINA FAVORTIER

Hej, sitter hos mig nu med några kompisar. Vi har precis kommit tillbaka från ICA och köpt godis. Vi gjorde hamburgare förut också och nu ska vi kolla på ett avsnitt av The Vampire Diaries. De ska sova över här förresten så det ska bli kul. Puss!

The Vampire Diaries

Sitter och kollar på The Vampire Diares just nu. Bästa serien! Fast Pretty Little Liars är minst lika bra, åh längtar tills nya avsnitt kommer ut! Skulle egentligen gymma idag men det blev tyvärr inte så. Några kompisar ska troligen komma över hit senare ikväll så det ska bli kul! Kram!

God natt

Kom hem runt tolv. Åkte och träffade Alexandra och Emsi och sen lite senare träffade vi några andra som vi var med resten av kvällen. Rolig kväll! Får se vad jag ska göra imon. Ska åka till gymmet och gymma i alla fall men annars har jag bestämda planer. Ska gå och lägga mig nu så vi hörs imon, puss!


28 december.

Hej! Har inte kunnat blogga på ett tag pågrund av att blogg.se appen inte funkat på min mobil, men den funkar nu så tänkte börja lite igen. Vaknade ganska sent imorse och har inte gjort så mycket idag. Ska se klart på en film jag satte på förut och sen ska jag hoppa in i duschen. Tror jag ska ut senare ikväll men vi får se hur jag gör. Kram!


Lucia

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Kollade på luciatåget imorse eftersom det är lucia idag. Sen efter det hade  vi svenska, spanska och lunch sen åkte vi till åbybadet med profilen. Sjukt längesen jag badade på Åbybadet så det var kul. Ska duscha nu och sen sova, hörs imon! God natt.
 
 

RSS 2.0