Ultimate Frisbee

Idag hade vi ingen vanlig skoldag utan vi tillbringade dagen i Nödinge där vi tävlade i Ultimate Frisbee. Vi har tränat på det ett tag på idrotten och så bestämde vi oss för att delta i våran första tävling. Det gick förvånadsvis bra för att vara första gången vi tävlade. Vi vann i våran grupp och kom till semifinal. Väl i semifinal vände allt och det gick inte så bra längre men vi är jätteglada över vår insats ändå.

Har i alla fall precis ätit middag nu och känner att jag håller på att bli förkyld. Har halsont och huvudvärk, är även lite hes så tror jag bara stannar hemma ikväll. Annars är det väldigt skönt nu med helg, längtat enda sedan måndag.



En dag i Sälen

Gjorde en liten video i lördags som alltså var våran sista dag i Sälen. Videon blev inte så lång då jag ständigt glömde av att filma men fick i alla fall ihop lite. 


Från skidor till snowboard

Nu är det torsdag och de är våran fjärde dag här i Sälen. Allt har gått väldigt bra förutom att jag haft otroliga problem med mina pjäxor som jag säkert bytt fyra gånger. Det slutade med att jag igår efter lunchen hyrde snowboard istället. Eftersom jag aldrig åkt snowboard innan (förutom förra året i Branäs då jag endast testade lite) så gick det inte så jättebra. Det blev väldigt många fall och det var verkligen ansträngande. Det blev ungefär bara två timmar igår så det blev heller inte så jättestora framsteg. Men idag har jag fortsatt åka ännu mer och har börjat komma in i det lite smått. Ramlar fortfarande en hel del men det går framåt i alla fall.

Kom i alla fall precis in till stugan med Daniel. Stackars Louise skadade sin fot/ben så de andra är på vårdcentralen med henne nu. Tycker så synd om Louise och hoppas verkligen att hon kommer kunna åka mer de här sista dagarna.





Finally here

Äntligen är vi framme i Sälen. Själva resan var inte så jobbig eftersom jag sov nästan hela vägen, men sista biten var riktigt seg. Det var bilkö och det var verkligen fullproppat med bilar. Det underlättade heller inte att det var en uppförsbacke och att det var riktigt halt och väldigt mycket snö på vägarna. Nästan alla fastnade så fort de stannade och folk sprang runt och knuffade på folks bilar.

Men nu efter en lång väntan är vi i alla fall framme i stugan. Vi har precis lastat all packning från bilen till stugan och även hämtat ut våra skidor osv. Skönt att ha fått de gjort nu, så vi kan ge oss ut i backarna direkt imorgon.



On my way

Sitter just nu i bilen påväg till de andra. Blir en lång och nog jobbig resa då jag tycker att åka bil är så långtråkigt och inte kan sitta still för länge men det ska nog gå bra ändå. Är väldigt trött så kommer nog sova en hel del av resan. 

Vet inte riktigt hur de kommer att bli med bloggningen när jag väl är där eftersom vi inte kommer ha Wi-fi där och mitt 4G tar slut så snabbt men hoppas de räcker så jag kan blogga lite i alla fall. Annars så hörs vi när skolan börjar igen.



Back on track

Hej hej! Det var väldigt länge sedan nu. Tappade lusten totalt efter att jag hade börjat blogga vilket var väldigt synd och lite konstigt då jag när jag precis började blogga hade sån lust för att blogga igen men men, what to do.

Det är ju nu helg och äntligen sportlov! Ska bli så skönt då de sista dagarna i skolan var hemska. Fick kämpa mig igenom de sista dagarna som var fulla med läxor och prov och mitt fruktansvärda humör jag hade. Men nu är jag här och mår toppen. Dagen har bestått av både packning och städning eftersom jag ska åka till Sälen imorgon och är där en vecka. Ska bli jättekul att åka skidor igen men samtidigt lite tråkigt att jag missar hela lovet här hemma och inte kommer umgås med kompisar. Ska försöka att få träffa de ikväll när jag är klar med packningen. 



RSS 2.0