Studiedag

Blev inget gympass idag så jag drog ut på en PW istället, riktigt skönt! Testade även att springa lite men min vad har fortfarande inte blivit bättre. Hoppas de blir bättre snart då jag har idrott både imon och på torsdag. På fredag ska vi även ha friluftsdag så då hoppas jag verkligen på att den är bättre.

Åkte och träffade Benjamin och Emma H lite senare på dagen och kom hem alldeles nyss. Vi träffade även på några andra på slutet vilket var nice. Ska snart göra mig i ordning och lägga mig i sängen. Är faktiskt vääldigt trött så det ska bli skönt!



Frukost

Sitter just nu och äter frukost. Jag är ju ledig från skolan idag och som jag skrev igår så ska jag och Alexandra åka till gymmet runt 11 tiden. Vi ska köra bodypump för första gången så det ska bli roligt!

Efter gymmet följer jag med hem till Alexandra så duschar jag där och sen så ska vi laga lunch tillsammans. Vi har ett NO prov till torsdag så det ska vi även plugga lite till. Hörs!



New in

Nu har äntligen mina efterlängtade UGGS kommit. Beställde de från Zalando för 1995 :-. Jätte bra sida med snabb leverans och fri frakt! Är helt förälskad i de!
 

Gymmet

Sitter på bussen hem från gymmet. Jag och Alexandra har gymmat en del på det senaste vilket är sjukt skönt! Kunde dock inte springa på bandet idag för har skadat min vänstra vad så jag körde endast styrka idag. Då vi är lediga från skolan imorgon så ska jag och Alexandra på ett pass imorgon förmiddag och jag hoppas verkligen på att min vad är i alla fall lite bättre tills då.




Tjockisar

Blev att jag och Alexandra åkte för att köpa godis och satte oss med en film som vi precis såg klart. Internetet här är inte så bra så vi tog en film som vi hade på dvd här hemma och då blev det Lilla Kyckligen. Jättemysig film! Vi kanske ska gå ut sen ikväll men vi får se hur det blir med det! Vi kanske bara stannar inne annars! Ha det bra!



Saturday

Efter skolan i fredags så tog jag och Alexandra bussen till gymmet. Vid 7 tiden åkte vi hem till mig och åt tacos. Vi bakade även chokladbollar och senare kom Laura också. Vi hade en jättemysig kväll och de sov över här. 

Jag och Alexandra kom precis hem till mig igen nu efter att ha varit på gymmet. Det var riktigt skönt! Får de vad vi hittar på resten av dagen, hörs!



Bästa mamma

Kom hem för ett tag sen från en mysig stund på resturangen med min bror och mamma. 
Min mamma fyller nämligen år idag så vi firade henne med en god middag. Maten där vi åt var väldigt god. Beställde in musslor till förrätt vilket jag äälskar. Var verkligen sjukt längesedan jag åt det också så det gjorde de ännu godare. 




DRÖMKILLE




Plugg

Laura tog precis bussen hem. Hon hängde med mig hem efter skolan och pluggade. Har fått gjort väldigt mycket, vilket är så skönt! Bara det jobbigaste kvar nu, svenska novellen. Ska göra några till tal i matten nu och sen så ska jag äta och kolla på idol.

Ska skriva lite svenska efter också om jag orkar/hinner. Uppdaterar mer imon, hörs!



Skoljoggen

Har lunchrast nu och efter det så ska vi vara med i Skoljoggen. Vi ska alltså jogga för att tjäna in pengar till behövande barn eller liknande. Efter det har vi matte och sedan slutar vi.

Efter skolan så står plugg på schemat. Vi har inte haft mycket alls i skolan men nu känns det som allt kom på en och samma gång, så det ska jag ta tag i. Skulle även gymma ikväll men får se hur det blir med det! Hörs!



Spexfoto

Har precis haft spexfoto med klassen. Vi fick reda på det i fredags så vi hade inte planerat något sorts tema eller så så det blev kanske inte så jättelyckat, haha. Jag var i alla fall en cowgirl. Skulle egentligen lånat en hatt av Isabella men hon var sjuk så.

Nu ska jag ha hemkunskap, vi ska göra pastasallad tror jag, hörs sen!



Fel spårvagn

Var nyss på bio med tjejerna och såg på Mortal Instrument. Sjukt bra film så den rekommenderas verkligen!! Var även en as snygg kille med i filmen som gjorde den ännu bättre, haha.

Sitter just nu med Laura i gamlestan för vi tog fel spårvagn, haha bara vi som lyckas med sånt. Laura ska även sova hos vilket blir myspys! Hörs mer imon!



Hold On, We're Going Home

Har fastnat för denna låten så sjukt mycket. Det är egentligen Drake som sjunger
denna låten och fastän jag är ett fan av Drake så tycker jag faktikst att Pia Mia gör det mycket bättre!
Ta gärna er tid att lyssna på den, kan lova att den är värd tiden!
 
 
 
 

Bye bye summer

Det har verkligen varit den bästa sommaren någonsin! Träffat på massa nytt folk, fått åka på en underbar semester med min bästavän och bara fått njuta av sommaren. 
 
Nu är det tyvärr hösten påväg vilket jag ser på mer negativt än positivt. Visst kommer det bli najs med alla fina höstkläder och att bara ligga hemma och mysa men jag föredrar sommaren så mycket mer! De har i alla fall varit en sjukt minnesvärd sommar och  jag har träffat personer som jag aldrig kommer att glömma..
 
 

School

Sitter i skolan nu och väntar på nästa lektion. Har nyss haft spanska men eftersom våran lärare har slutat av någon anledning så hade vi en vikare. Och eftersom att han inte kan ett ord spanska så gick vi på en promenad. Nästa lektion jag har i alla fall är idrott.

Imorgon är det fredag vilket betyder snart helg. Ska bli så skönt med helg! Har skolfoto imon också, tycker faktiskt sånt är kul! Ska börja röra mig mot idrotten nu. Kram!



Yesterday and now

Åkte ju som jag skrev till Filippa igår kväll och kollade på idol med tjejerna. Det var jättemysigt! Tyckte dock att Chris skulle ha fått gå vidare.
 
Ska snart äta och sen blir det idol igen. Efter idol så ska försöka få skrivet lite på min svenska och sedan ska jag försöka att somna till en mysig film! Kram!
 
 
 
 
 

Me, myself & I

-Jag saknar min moped något enormt, längtar jättemycket tills jag får tillbaka den.

-Jag måste alltid lyssna på musik innan jag ska sova

-Jag har en crush på chokladbollar, haha!

-När jag börjar att gilla någon så beter jag mig lite konstigt när personen är i närheten. Blir alldeles till mig och fnittrig.

-Måste alltid rensa alla händelser på min mobil och alla använda appar, det har blivit som ett tix.



New in

Köpta på G-star affären för 1100:-
 
 
 

Homework

Har precis gjort klart årets första matteläxa. Det är så himla skönt att ha fått den gjord.  Ska sätta mig och skriva lite SO nu och kanske lite svenska sen. 
Sedan ska jag åka till Filippa och kolla på idol med tjejerna och varsin B&J. Ska bli så myys! Kram!



Slappis




Stars

Kom hem runt halv 11 tiden från en sak som vi var på med klassen. Vi skulle kolla på stjärnor med teleskop men eftersom att det regnade så sket ju det sig. I stället fick vi lyssna på en gubbe i en timme ungefär, vilket var lite segt. 

Har precis gjort mig i ordning och ska nu hoppa i sängen och kolla på dagens idol avsnitt innan jag lägger mig. Hörs mer imorgon.



Monday

Sitter just nu hemma hos Emsi och gör en SO uppgift som vi inte hann klart med på lektionen idag. Vi ska snart ta en paus för att göra chokladbollar, hehe. 

Skolan idag var ganska seg och tråkig förutom på hemkunskapen då vi gjorde kycklingwraps, såå gott! Vill verkligen ha helg igen! Helgen som var nu var såå kul förutom vissa saker som hände men det ordnade sig tillslut vilket var tuur!



Q/A

Hej igen! Vart har du köpt den gråa koftan, riktig snygg!
-Den kommer faktiskt ifrån Lindex, tack!  
 
har emma färgat sitt hår?
-Ja det har hon! Erkänn fint!
 
Vad köpte du för byxor? Kan du lägga ut en bild, din blogg är så otroligt fin du borde satsa på bloggandet!! Kram
-Ja det kan jag nog försöka fixa! Kommer nog upp imorgon troligen! Tack så mycket, kram!!
 

Hej! Vart har du köpt din skjorta? Den va jätte fin!

-Köpte den på cubus för ca 2-3 år sedan så den finns nog inte kvar tyvärr :/

 

 


Smarta kompisar

Slutade precis skolan så nu sitter jag och väntar. Både Alexandra och Emma B har nämligen råkat låsa in sina nycklar i sina mopeder, haha. Så nu sitter jag och Alexandra och väntar

på att Emma h och Emma b ska komma tillbaka med extra nycklar.


Ska i alla fall till Frölunda torg med Emma b sen och shoppa. Har varit där ganska

många gånger nu på senaste haha. Ska i alla fall leta efter en kofta som jag har på kikat lite.


Dagens outfit


American pancakes

Tog en annan buss imorse så jag hann ändå vilket var tur. Var en ganska slapp dag idag. Vi hade hemkunskap innan lunch så vi gjorde amerikanska pannkakor vilket var as gott!

Vi fick även sluta en halvtimme tidigare, så då tog jag bussen med Bella och Laura till Frölunda torg!

Behövde verkligen ett par nya jeans så det köpte jag! Köpte även en tröja också.

Ska snart sätta mig i soffan och kolla på idol. Kommer nog somna tidigt ikväll för är väldigt trött.


Dagens


RSS 2.0