Hejdå.

Som ni kanske märkt så bloggar jag aldrig och mina blogginlägg suger. Ska sluta blogga nu under en lång period för jag känner att detta inte funkar. Jag tror inte att blogga riktigt är min grej så väljer att lägga undan den ett tag och se hur jag känner efter ett tag. Raderar inte bloggen ifall jag skulle ändra mig som jag alltid gör i slutändan. Nu vet ni i alla fall. Peace out!


Don't cry over someone that won't cry over you

Försov mig ungefär en timme men hann med bussen ändå. Väntar i alla fall på 751 nu. Jag hade tänkt att lägga upp dagens outfit imorse men jag hann inte det. Får se om jag gör det när jag kommer hem från skolan istället! Kram!


10 September

Bloggar skitdåligt nu men ska försöka förbättra mig! Ska vekrligen försöka uppdatera bättre nu. Men vi hörs imon för måste sova nu, god natt!


Dagens

Påväg till bussen nu. Kom iväg i tid till bussen idag, brukar alltid få springa till bussen så det är skönt. Soft skoldag idag sen blir det plugg efter skolan. Uppdaterar mer sen! Kram!

Detta har jag på mig idag.


God natt

Var i skolan idag, såklart. Efter skolan somnade jag som vanligt i soffan. Är så himla trött varje gång jag kommer hem från skolan så de är sjukt. Efter jag ätit middag åkte jag till Frölunda Torg med mamma för att köpa ett par nya jeans för mina är så slitna men dom var slut. Men fick med mig lite andra saker hem. Är jättetrött nu så ska snart lägga mig. Har bara tre lektioner imon och sista lektionen ska vi bara kolla på film så det är ganska skönt. Bloggar imon, god natt!


Påväg till skolan nu. Här är dagens outfit.


RSS 2.0