Bussen

Inte bloggat något i helgen men har inte haft ork till att sätta mig och skriva. Ska i alla fall snart på bussen till skolan. Första riktiga skoldagen idag då, tagga.. Nu på morgonen har jag mentorstid och sen två timmars SO. Hann inte äta frukost heller så känner att detta kommer bli en jobbig dag. Märker att jag ofta buppdaterar när jag väntar på bussen, haha. Ska försöka uppdatera mer denna veckan. Kram!


God natt

Ska sova nu, är jättetrött. Om mina fötter är bättre imon så ska jag följa med klassen till Universeum. Sen efter Universeum ska jag och mina kompisar vara kvar i stan och shoppa. Så jag hoppas mina fötter läkt tills imon. God natt!


Header

Jag åkte aldrig till Askim idag för mina fötter hade inte blivit bättre. Var helt rastlös och hade inget att göra så slängde ihop en ny header! Hade tröttnat såå mycket på den gamla så kände för att göra en ny. Vet inte riktigt om jag ska behålla den eller inte. Vad tycker ni, ska jag behålla denna eller ska jag byta tillbaka till den gamla?


Ny skola

Började på en ny skola igår och den verkar bra. Ganska skönt för vi ska inte börja jobba förens nästa vecka! Imon ska vi till Askims badet, vet dock inte om jag kan följa med för jag har fått öppna sår på hälarna så kan inte ha skor på mig.

Men ska se om det är bättre imon för jag vill verkligen hänga med.

Aja, ska sova nu, bloggar imon! Kram!


Do more of what makes you happy

Kom precis hem från en grym kväll med de bästa tjejerna. Var skitroligt!
Älskar er tjejer! Har tyvärr inga bilder från kvällen. Får se vad jag hittar på nu, sätter på en film säkert!
Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Fiskebäck

Varit vid stranden hela dagen idag med Signe och Elin. Det var toppen väder idag, så himla skönt att ligga i solen! Sen jag kommit hem har jag ätit och duschat och nu ligger jag i sängen för jag är så sjukt trött. I morgon ska jag träffa Signe och Elin igen.

Får se vad vi hittar på, kram!


Dagen

Var i stan idag med några kompisar. Vi gick runt och kollade i lite affärer och så. Sen efter vi varit i stan åkte jag och Emma B till donken och sen gick vi till Eklanda. Träffa några där och så och sen kom mamma och hämta mig. Är helt slut i kroppen för har typ gått hela dagen. Ska sova snart tror jag. Hoppas ni har haft en bra dag kram!


Live the life you love, love the life you live.

Sitter i soffan med mamma just nu. Har inte gjort något speciellt idag så har inte haft något att blogga om. Imon ska jag vara med Aylin i alla fall. Vi ska se på bio på kvällen och vi ska till stan innan det tror jag! Har inte träffat henne på jättelänge! Så det ska bli kul att få träffa henne igen! Ska nog sätta på en film nu och sen ska jag gå och lägga mig. Kram!

Svar

Fick en fråga om vart jag köpt väskan. Den är köpt inne på Lindex! 

Dagens och gårdagens köp!

Inte så jättebra bilder jag vet. Men det får duga!
Kram!
 

Stan igen

Ska ta spårvagnen in till stan nu och möta Emma B. Här är dagens outfit! Kram!


God natt

Ska gå och lägga mig nu så jag är pigg tills imon.
Ska åka in till stan med Emma B så ska upp någorlunda tidigt.
Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag! Kram! :)

RSS 2.0