Thursday

Vaknade för en stund sen och jag ska snart äta frukost. Vaknade med världens huvudvärk så ska ta en tablett också. Har som sagt spanska prov idag, fast det är bara glosor så det borde gå bra. Måste skynda mig nu!


Svar

- Vart är båda sakerna ifrån?
Tröjan är från H&M och byxorna är från Zara. Kram!

Hemma

Kom hem från skolan för en timme sen. Gick över till mamma och hämtade några saker. Ska spendera min dag åt att plugga till spanska provet och skriva klart svenskan.

Detta hade jag på mig idag. Hade väldigt bråttom imorse så blev något enkelt bara. P&K!


God morgon

Skrev ett inlägg igår kväll men det kom tyvärr aldrig upp. Äter i alla fall frukost nu. Somnade runt nio igår så har sovit väldigt länge idag, skönt! Brukar normalt inte kunna sova förens efter tolv. Ska börja göra mig i ordning nu, hörs!


New in

Någon ville som sagt att jag skulle lägga upp bilder på vad jag köpte så här har ni lite bilder! Fick inte med mig så mycket, bara två plagg men är nöjd med köpen.
 
Sorry för de dåliga bilderna men kan tyvärr inte ta bättre bilder eftersom våran dator är sönder och då går de inte överförs bilder från systemkameran till den. Kram!
 
 

I skolan

Sitter i skolan nu och väntar på att jag ska börja. Har spanska nu. Efter skolan idag måste jag plugga för har spanska prov på torsdag. Börjar nu, skriver lite senare.


Svar

Jo, det skulle jag kunna göra! Fixar ett inlägg med bilder på det till imorgon. Tack så mycket. Kram! :)

Svar

 Tack så mycket för det första! Jag gymmar på Träningsverket som ligger vid sisjön, jättefräscht där faktiskt och kan ta en direktbuss dit så det är perfekt. Tror du menar vilka jag gymmar med? Det är i alla fall olika jag gymmar med, men jag gymmar för det mesta med Emma B och Emma H. Kram! 
 

NO

Sitter i skolan just och har NO. Vi kollar på en film. Hann inte äta frukost i morse så är sjuk hungrig men har inte lunch förens tjugo i tolv. Skulle lägga upp vild på vad jag hade på mig men hann inte. Kanske lägger upp det efter skolan. Måste se filmen nu. Hörs!


Ingen dator

Vet att jag skulle börja blogga igen men hatar att blogga från mobilen och våran dator hemma är sönder men ska försöka blogga från mobilen & ipaden för det är i alla fall bättre än inget!
Ska snart gå och lägga mig i alla fall. Har inte blivit helt frisk än. Har varit sjuk sen förra fredagen men går till skolan ändå för missar så sjukt mycket annars.
Har inte gjort så mycket de dagarna jag inte bloggar. Var i skolan onsdag, torsdag och fredag. Igår var jag i stan med älsklingen Emma, fick med mig lite saker hem. Och idag har jag varit hemma och pluggat. Men sen runt halv 5 kom några hit och åt middag och sen åkte de vid halv sju och sen dess har jag tittar lite lost och pluggat ännu mer. Detta blev ett ganska långt inlägg känner jag nu, undra om någon orkade läsa, haha. Men ska göra mig i ordning mig de sista nu. Hörs imon!


Home

Stannade hemma idag för mår inte så bra, åh vill bara bli frisk. Jag var jättetagg på att börja skolan nu efter lovet för att träffa alla och börja gymma igen så blir jag sjuk. Men aja det är sånt som händer. Sitter just nu och tittar på ett avsnitt av Glee nu och dricker nuponsoppa. Det är faktiskt ganska bra, även fast jag bara sätt 5 avsnitt. Men det slår aldrig The Vampire Diaries. Måste jobba lite svenska när avsnittet är klart, ligger lite efter hehe. Vi hörs vid senare, p&k!


Uppdaterad

Ligger i sängen nu och måste verkligen gå och lägga mig. Får se om jag går till skolan imon. Har varit sjuk sen i fredags så var alltså inte i skolan idag. Vet att min uppdatering suger och att det alltid slutar med att jag helt plötsligt slutar blogga och sen börjar igen 2 veckor senare, men ska försöka bättra mig. Men förvänta er inte bästa uppdateringen. Ska sova nu, bloggar mer imon puss!


RSS 2.0