Köpenhamn

Vet att jag inte bloggar så mycket men har inte velat ägna min tid åt det. Sitter i alla fall på hotellrummet nu med mami och vi ska alldeles strax sticka ut.

Vi kom fram här i Köpenhamn runt fyra tiden igår. Så åkte vi till hotellet och gick sedan ut och åt och kollade runt lite, fick shoppat lite också. Idag åt vi frukost runt 9 och gick sedan ut på gatorna och kollade runt i lite affärer och åt. Har filmar lite igår och ska försöka filma idag och imon också så kanske jag sätter ihop det till en liten video sen. Men nu ska vi dra oss till en nöjespark typ som heter Bakken. Hörs!


Walk

Har precis ätit frukost efter en promenad med mami. Det är en cirkus här där jag bor så vi såg några elefanter, jätte söta. Ska i alla fall hoppa in i duschen nu och sedan börja plugga.


Wednesday

Isabella sov hos mig igår natt. Hon ringde runt 12 tiden och undrade om hon kunde komma över för hon hade inga nycklar och kunde därmed inte komma in hos sig, så det fick bli att hon sov här. Vi somnade väl runt tre halv fyra och vaknade runt 12.

Träffade sedan Aylin i stan vid 6 och gick och kollade på bio. Vi såg på filmen After Earth. Den var väldigt bra tyckte jag men man visste nästan vad som skulle hända. Annars var det en toppen film, lite konstig i början bara. Efter bion så hängde jag med Aylin hem och så såg vi på två avsnitt av TVD och åt massa gott. Kom hem runt elva tiden och så satte jag på det nya avsnittet av pll. Haha har blivit väldigt mycket film idag känner jag.

Imorgon har jag lite saker att ska göra. Måste plugga moppe, städa, gå på PW för känns som jag inte rört mig på vääldigt länge och så måste jag packa. Ska nämligen till Köpenhamn med mami på fredag, så det ska bli jättemysigt. Och sedan på kvällen måste jag verkligen träffa min älskade vänner som jag inte sätt på evigheter känns det som! Men vi hörs av mer imorgon!


Hemmåt

Jag och Bella vaknade runt halv 2 och gick upp och åt frukost. Vi har bara legat och slappat hela dagen och kollat på lite videos. Väntar i alla fall ute nu på att mamma ska komma och hämta mig. Ska hem och plugga moppe nu men senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Bild från björkö


Dagen

Uppkörningen idag gick jättebra så nu är det bara provet kvar sen så får jag åka på min moppe!! Efter körningen så åkte jag hem slappa. Runt sex tiden så smsade Alexandra och fråga sa att de skulle dit bag bor för att köpa thai och undra om jag hängde med så det gjorde jag. Efter vi köpt thaien så skjutade dom mig hem till Alexandra där vi åt det. Har spenderat resten av kvällen ute med gott folk och inatt sover jag hos Isabella. Vi ligger i sängen och snackar och äter lite gott. Uppdaterar mer imon!

Mitt kaos hår jag hade idag,


Uppkörning

Sitter i bilen påväg till min sista uppkörning nu. Är lite smått nervös men hoppas såklart på det bästa. Är klar runt tre tiden skulle jag tro och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hör av mig senare!


Bio

Jag och mina kompisar såg på filmen Spring Breakers idag som alla väntat på ska komma ut. Hade hört innan att den inte var så bra och jag måste faktiskt hålla med. Men jag tycker i alla fall att den var värd pengarna och tjejerna i filmen var såå fina. Speciellt Selena och Vanessa, drömutseende.

Efter bion har vi bara varit ute och jag kom precis hem. Ska lägga mig snart för ska ha min andra uppkörning imon, nervös.


Midsommar

Spenderade min midsommar afton med kompisar ute på Björkö. Bästa midsommaren jag varit med om, lätt! Har inte sovit så mycket inatt så är helt slut och har blivit jätteförkyld men de var det värt! Tog tyvärr inte så mycket bilder men här är några från innan vi gick på färjan till ön.


Friday

Igår så köpte jag och några kompisar pizza och satte oss hos en kompis och myste. Efter det så gick vi ut och träffa lite andra folk och så. Det var riktigt roligt, dock väldigt kallt men som tur var så hade vi filtar. Kom i alla fall hem runt halv 12 tiden igår.

Vaknade runt 10 idag och har inte gjort så mycket. Kollat på en film och lagat lunch. Ska ut senare ikväll.


Skolavslutning

Hade skolavslutning idag klockan 9 till elva ungefär. Fick mina betyg och det bjöds på tårta. Så synd att vädret är så dåligt idag, det har ju varit fint de andra dagarna i veckan så det var ju lite tråkigt. Ikväll ska jag träffa lite kompisar och fira att det är sommarlov och så, så det blir nice. Hör av mig!


12 Juni

I tisdags hade vi ju fotbollstunering med skolan. Vårat lag bestod bara av tjejer och vi vann inte en enda match så vi kom inte vidare till någon final. Efter fotbollstuneringen spelade vi även brännboll och sedan fick vi sluta. Åkte snabbt hem för att packa och äta och sedan åkte jag till Sisjön med lite kompisar. Tog en stund att komma i vattnet men när jag väl kom i så var det varmt.

Idag har jag varit med klassen i Gunnebo där vi badade och körde lite "lekar". Och nu är jag ute med lite kompisar.


Tuesday

Blev ju som skrivet utelåst så skulle till slottskogen och hämta nyckel men stannade kvar där en stund och la mig i solen istället för att gå hem. Låg där i cirka en halvtimme sen gick vi hemåt. Har inte gjort så mycket resten av dagen, råkade somna när jag kom hem och sedan när jag vaknade så städade jag bara mitt rum, packade upp från Stockholm och duschade. Ska nog sätta på en film eller något nu och sen gå och lägga mig. Puss!


Utelåst

Rubriken säger väl ganska mycket, är utelåst. Det är verkligen såå typiskt mig, men är i alla fall på väg till Skottskogen igen nu där min mamma är. Det är inte alls långt egentligen men har så sjukt ont i magen så kommer inte komma fram på länge känns det som. Åh, orkar verkligen inte och jag är på sånt dåligt humör. Aja vi hörs senare!


Skottskogen

Slutade skolan klockan elva idag eftersom att vi hade städdag, så åkte och köpte thai och satte mig och gotta i solen i Slottskogen med några kompisar. Är på väg hem nu men får se vad jag hittar på ikväll. Tror jag stannar hemma men kanske drar ut annars, det är ju ändå nästan sommarlov.


Försenat tåg

Tåget blev 1 och en halvtimme försenad så jag kommer komma hem mycket senare än beräknat, men det gör inte så mycket eftersom att vi bara har städdag i skolan imorgon. Vi är framme när som helst men tåget skulle egentligen komma fram vid halv elva tiden så man kan väl säga att det blev försenat med väldigt mycket. Direkt när jag kommer hem ska jag i alla fall hoppa i säng direkt, är verkligen sjukt trött så det ska bli så skönt med sömn. Hör av mig imorgon!


Tåget hem

Sitter snart på tåget hem till min käre hemstad Göteborg. Det är ju så dålig täckning på tåget så passar på att blogga nu. Har i alla fall haft det jättemysigt och jätteroligt hela denna helgen med min babe. Tycker verkligen om Stockholm, så gött folk och så fin stad.

Tråkigt att vara på väg hem nu, men ska inte klaga, det är ju sommarlov om endast 4 dagar! De sista dagarna nu har vi bara städdag, fotbollstunering och klassens dag så det är ganska chill, förutom fotbollstuneringen då.. Men ska bli så gött med sommarlov, denna sommaren kommer bli bättre än någonsin! Har lite saker planerat men annars blir det mest en slapp och spontan sommar vilket jag älskar! Men nu ska vi bära oss av till tåget så vi hörs kanske senare!


En rubrik

Ligger i sängen nu med Laura efter en mysig dag. Började med solning och lite senare gick vi ut och badade. Nu på kvällen så åt vi en jättegod middag och sedan åkte vi och hyrde en film och köpte lite godis. Filmen vi såg hette 10 Years och den var faktiskt väldigt bra, rekommenderar den starkt! Ett plus är att älskade Channing Tatum är med i den, och han är värsta ögongodiset.

Imorgon är det tyvärr söndag vilket innebär att det är dags att åka hem men tåget går inte förens sju på kvällen så vi har ju nästan en hel dag till. Vi ska sova snart så god natt på er!

är så dålig på att ta bilder så får bli en random och tråkig bild


Sun

Legat i solen och stekt hela dagen med Laura och även spelat lite bandminton. Vädret här är verkligen sjukt skönt, vet inte om det är det i Göteborg också. Vi ska nog gå ner och bada igen snart sen får vi se vad som händer, puss!

Min väder app har damp


My friday

Ungefär vid klockan 1 idag så åkte jag och Laura in till stan för att shoppa lite. Var jättemysigt men fick bara med mig en sak hem. Annars gick vi bada runt och träffade på lite trevligt folk i det fina vädret. Det är verkligen jättevarmt, så skönt! Vi åkte i alla fall tillbaka hit runt fem och vilade lite sen gick vi och badade. Tog ett tag att komma i vattnet, då jag är värsta badkrukan men det var väldigt skönt när man väl var i. Vi stannade även kvar där ett tag efter och chillade och sedan gick vi tillbaka. Åt en jättegod middag och efter det gick vi till Ica och köpte massa gott. Nu ligger vi här i sängen och gottar oss. Hoppas nu haft en bra dag, hörs!


DAGENS OUTFIRRE


IN THE CAPITAL

Igår när vi kom fram till Stockholm så åkte vi först till Farsta för vi skulle köpa en present till deras kusin tror jag det var. Råkade få med mig två saker hem, oops. Men det blev bara två hundra så det vad bra. Efter Farsta åkte vi hem och lite och sedan åkte vi till deras kusiner och var där mestadels av kvällen. När vi kom tillbaka hem så satte jag och laura på en film. Trodde den skulle vara ur dålig men den var helt okej faktiskt.

Idag är det jättefint väder så vi ska gå ut på altanen och sola snart. Senare kanske vi ska åka in till stan och små shoppa lite, så det är najs. Får inte shoppa för mycket bara, hehe. Hoppas ni har det bra!


Stockholm


Dagen

Mitt internet idag har varit ur dåligt så därför bloggade jag inget mer än det i skolan. Skolan idag var jätteseg och det var nästan onödigt att gå. Vi gjorde nästan ingenting förutom på idrotten.

Efter skolan åkte jag i alla fall med Emma H hem och så åt vi och lite så. Senare kom Alexandra och då åkte vi till 421. Fick med mig lite saker hem, så det är gött. Kom hem runt 5 och bytte om sedan gick jag på en PW med Emma och Alex i slottskogen. Efter det har jag bara ätit och packat. Ska nämligen åka till Stockholm imon med Laura! Ska bli så roligt!! Ska packa det sista och duscha nu. Får se om jag bloggar något i Stockholm för mitt internet är inte bra alls men annars hörs vi när jag kommer hem. Hörs!


ATM

Film i skolan


Första dagen på sommaren

Sitter hemma hos bästa Aylin nu. Kom hit runt tolv och har varit här sen dess ungefär. Vi låg vid hennes pool och sola & bada och åt massa gott. Riktigt gatt! Lite senare så cyklade vi först till Askims badet men sen vidare till Hovås. Vi skulle bada men det var jättekallt i vattnet så vi doppade bara fötterna. Perfekt start på sommaren.

Får se vad vi hittar på ikväll, kanske går på någon bio eller något. Hoppas ni haft en bra dag i det fina vädret. Kram!


RSS 2.0