TGIF

Kom hem för en stund sen. Varit i skolan idag som vanligt, så skönt med fredag. På både engelskan och matten så låg vi ute och solade, så skönt! Sista lektionen hade vi orientering och jag svettades ihjäl, 24 grader och strålande sol.

Har precis ätit lite och ska hoppa in i duschen nu. Ikväll ska jag på en kompis födelsedags fest så det ska bli jättekul! Hörs!


Student

Skulle ju blogga när jag kom hem men satte mig direkt med lite skolarbete så glömde tyvärr av det.

Idag tog min bror studenten som jag skrev på inlägget igår. Vi åkte runt halv tolv för att hämta upp min mormor och sen åkte vi vidare till min brors gymnasium där han skulle springa ut. Har varit jättefint väder idag så det har varit jätteskönt och är stolt över min bror som äntligen tagit studenten. Resten av dagen spenderades hos mina kusiner där både min kusin och min bror firades tillsammans.

Nu ska jag läsa lite sen ska jag sova, har varit en lång dag. Puss!


2 veckor

Sitter i bilen påväg hem nu. Bloggar när jag kommer hem!!

2 veckor kvar till sommarlov nu!!


Of to student


Most of all

Inte bloggat något idag jag vet. Men idag har jag i alla fall bara varit i skolan. Hade matteprov sista lektionen och det gick inte alls bra. Hade jättesvårt för detta kapitlet men hoppas jag får godkänt i alla fall. Efter provet så åkte jag hem och sov som vanligt. Somnar alltid efter skolan för jag lägger mig så sent, inte bra. Men fick gjort massa engelska sen när jag vaknade så det var nice. Är ledig från skolan imon för min käre broder ska ta stundenten imon, gött!

Sen är det bara fredag kvar och sen så blir det äntligen helg! Har massor med planer för helgen så det ska bli najs! Hörs mer imorgon!


GOOD NIGHT


On top

Efter skolan idag så åkte jag hem till Emsi med några kompisar och sola, så skönt verkligen! Har faktiskt fått ganska mycket färg men det är dock nästan bara på magen. Älskar verkligen vädret!

Ikväll måste jag i alla fall plugga för har väldigt mycket i skolan just nu men vi hörs mer ikväll.


VILL HA SOMMAR NU!!


Dagens klädsel och detaljer


Lite klipp från dagen


Bilder från konfirmationen


 

Dagens


Konfirmation

I lördags tog jag konfirmationen. Var lite nervös och så innan men det släppte under tiden. Efter själva konfirmationen så åkte vi hem till mig och firade. Eftersom att jag fyllt år precis så firade vi den med. Fick jättefina presenter och hade det jättemysigt. Runt 4 tiden så åkte jag och min kusin in till Hammarkullenkarnevalen där jag tillbringade resten av min dag. Direkt när jag kom hem så åt jag, bytte om och sedan somnade jag i soffan för var helt slut efter en lång men rolig dag. Min kamera är tyvärr död och laddaren är hos min pappa så kan tyvärr inte lägga upp bilder just nu, men ska dit lite senare och hämta lite saker så de kommer säkert upp bilder senare i ett annat inlägg. Annars kommer de säkert upp imorgon någon gång.  
     
Bjuder på en bild som min kompis tog på mobilen.
 

ON MY WAY


 

Tired

Är på väg hem från konfirmationen nu. Var så otroligt trött under hela konfan och är fortfarande jättetrött, trodde jag skulle svimma så trött jag var! Skulle jag lägga mig för att vila nu när jag kommer hem så skulle jag somna direkt, men måste plugga och så vidare så det får jag inte!

Min blogg är jättetråkig just nu och känner att de enda jag bloggar om är vad jag gjort/ska göra men har ingen inspiration och vet inte vad jag ska blogga om så det blir roligare inlägg när jag fått tillbaka inspirationen.


No sleep

Onsdag idag då, vilket betyder den jobbigaste skoldagen i veckan, yeeey..
Hade en jättejobbig natt och har endast sovit 3-4 timmar. Har konfirmation efter skolan också..Är faktiskt konstigt nog ganska pigg och glad men får se hur det håller resten av dagen, haha. Men ni får ha en bra dag, hörs!


Good night

Efter skolan idag så åkte jag först hem till Laura och sen vidare till konfirmationen. Först fotograferades vi och sedan hade vi genrep inför lördag. Efter konfan åkte jag hem och somnade direkt, vaknade för ungefär 1 timme sedan och ska göra mig i ordning för att sova snart, vilket jag dock inte kommer lyckas med för är helt pigg nu. Skulle egentligen öva på min text inför konfan fast jag sov ju som sagt men kan den nästan helt ändå, så det är lugnt.

God natt!


Keep up

I söndags så gjorde jag inte så mycket. Gjorde klart en uppgift i idrotten och kollade på 90210 som jag precis börjat följa. Senare mot kvällen så kom Alexandra och Emma h hem till mig för att sova över eftersom vi var lediga idag (måndag). Laura var också med men hon kom runt 11 på kvällen, vi hade jättemysigt.

Imorse åkte Alexandra tidigt så då var det bara jag, Emma h och Laura kvar. Vi degade hela morgonen och kollade på en film som hette Safe Haven! Riktigt bra film så den rekommenderas!

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket. Kollade på Toy Story 3 med Laura förut, haha, och sen när hon åkt hem så kollade jag på nya säsongen av top model.

Skola imon då, är inte alls taggad för efter skolan ska jag åka nästan direkt till konfan för att fotograferas och sedan ska vi öva till konfirmationen, så det kommer bli en lång dag. Ska försöka lägga mig hyfsat tidigt ikväll. Hörs!

Bild från igår kväll när vi sprang ut i spöregnet, haha.


Saturday

Är hemma hos Emma h nu medan hon duschar. Efter konfirmationen åkte vi hem till Emma B där vi fick god mat och massa annat gott.

Vädret idag har varit jättekonstigt!! Tidigare idag så var det strålande sol och jättevarmt men nu blixtrar och regnar det. Hoppas på att det blir finare senare idag, fast vet inte än vad jag ska göra ikväll men ja. Hoppas ni haft en bra dag hittills, hörs!

Min fina konfirmand!


Dagens outfit

älskar vädret såå!


Hemma

Kom precis hem och just nu ligger jag i sängen. Har varit med en kompis nu hela kvällen, har varit jättemysigt.

Ska upp tidigt imorgon för jag ska på mina babes konfirmation. Ska bli jättekul att se eftersom jag själv ska ta konfirmation om några dagar. Men nu måste jag verkligen sova så god natt!

Sorry för väder bilder men tog inga bilder idag.


Varmt

Sitter just nu på Emma Hs altan och chillar. Det är så sjukt varmt! Det är hela 26 grader och tänk om solen skulle varit på, skulle vara värsta varmt!

Får i alla fall se vad som händer ikväll, ska träffa en kompis troligen. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar säkert på något. Hör av mig senare!

 


Önska jag kunde behålla dig


ATM


Softish

Dagen har varit ganska soft. Började med 2 timmars svenska och sedan på spanskan så bakade vi. Man fick bestämma vad vi skulle göra och eftersom att det var fisk till lunch så gjorde vi pannkakor och även en kladdkaka, jättegott!

Sen efter det så hade vi idrott och vi skulle göra kampsport men hon som skulle hålla i det skulle inte komma förens en timme så vi var ute och körde lite cheer, eller aa mina kompisar gjorde det eftersom jag inte kan något haha. Sedan körde vi kampsporten och har precis slutat nu. Är på väg in till stan nu för att köpa klänningen som lämnade in igår. Sen ska jag hem en snabbis och sen vidare till Frölunda torg med mamma där jag ska byta ett par skor och klippa mig. Hör av mig senare!


Bekännelser

Jag äter med besticken i fel hand.
 
Mitt senaste förhållande jag hade var i sexan.
 
Jag kan inte äta chokladglass utan att spilla över hela mig.
 
Jag har aldrig svimmat.
 
Jag skjuter alltid upp saker som läxor och städning.
 
Varje kväll innan jag ska sova räknar jag alltid ut hur många timmars sömn jag får.
 
Jag är värdelös på att spara på pengar.
 
 

Ändrade planer

Hej!
Sitter på spårvagnen hem nu. Fick reda på att vi hade konfirmation idag efter skolan så kunde tyvärr inte klippa mig idag så det får bli imon istället. Men efter skolan åkte jag i alla fall en snabbis till Frölunda Torg med Emma H och sen tog vi bussen till konfan. Slutade tjugo i sex och så följde jag med Laura in till stan. Hittade en konfa klänning som jag la undan till i mon. För er som inte fattar så var jag nämligen tvungen att lämna tillbaka min första klänning jag köpte för min mamma tyckte den var för kort. Är i alla fall påväg hem nu efter en lång dag.

Älskar vädret idag. Det har varit runt 18 grader hela dagen, såå skönt! Skulle bara solen varit på så skulle man kunna gått i shorts! Längtar jätte mycket till sommaren nu.


Same thing every Wednesday

Står och väntar på bussen nu. Kommer komma lite försent pågrund av att jag var tvungen att springa över till pappa för kom på att vi har idrott idag och mina kläder var där så missade bussen. Lyckas alltid missa första bussen på onsdagar. Skola som vanligt idag då, jobbigaste dagen på veckan också. Efter skolan, eller ja klockan 6 typ, så ska jag i alla fall klippa mig och sen måste jag plugga matte. Så så ser min dag ut. Hörs under dagen!


love you


God natt

uppdaterar bättre imon


† 1 månad kvar


Monday

Kom precis hem nu från skolan. Slutar egentligen tjugo över tre idag men jag bar klar med allt så jag fick gå hem. Är jättesugen på att gymma men mitt kort är slut och kan inte bestämma mig för vilket jag ska köpa denna gången så det blir inget gym idag. Ska äta lite nu och sätta på en film eller något så hörs vi senare!


Friday

Min födelsedag var jättemysig och jag tillbringade den med mina nära och kära. Synd att Alexandra och Emma inte kunde vara med bara. Jag gick hem till mamma som jag skrev att jag skulle och fick lite presenter. Sedan åkte jag till resturangen och mötte upp mina babes och så satte vi oss och åt och snacka. Sedan åkte vi hem till mig och myste. Emma kunde tyvärr inte sova över eftersom hon skulle åka iväg nästa dag och tävla SM, så det var synd. Men önskar henne lycka till.

Nästa dag så vaknade vi lite sent och så låg vi och degade hela dagen, as gött. Senare mot kvällen så träffade vi lite folk ute och så och sedan gick jag hem till Laura där jag sov över. Så nu ligger jag här hos Laura och vi ska snart in till stan. Ska byta ett par skor som jag fick i present till en annan storlek och så. Ikväll så ska jag hem till Alexandra som har tjejkväll, ska bli kul då jag inte träffat henne på en vecka! Hoppas ni får en bra dag, kram!


Dåligt väder

Åh, är så ledsen över vädret. Det har ju varit jättefint väder de senaste dagarna och så, jag badade och solade ju liksom igår!! Och idag spöregnar det. Var helt genomblöt när jag kom hem så måste föna håret och allt sånt!! Inte så nice men vad ska man göra?


MY BIRTHDAY

Väcktes av min bror och pappa imorse och fick frukost på sägnen. Sedan åkte jag iväg till skolan och som ni såg på bilderna i förra inlägget så hade mina underbara vänner fixat med mitt skåp. Blev så chockad, love u.

Resten av skoldagen gick jag runt med magont så kunde knappast gå. Har fortfarande ont men får hoppas på att det går över till ikväll. Om ungefär en timme ska jag gå över till min mamma så ska jag bli firad där och lite så. Senare ikväll ska jag på resturang med mina babes och sedan sover vi här. Kommer blir så kuul!
Hoppas ni haft en bra dag, hörs!


Jag har världens bästa vänner


Hemma

Kom hem för ett tag sedan. Var skit mysigt vid sjön, äskade verkligen vädret idag. Synd att det ska regna imon.. Jag badade faktiskt idag och det var så sjukt kallt. Tappade känseln direkt, doppade dock inte hela kroppen utan typ till halva magen. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sedan städa mitt rum. Hörs!


Vår

Står på bushållplatsen nu och väntar till bussen. Det är så sjukt fint väder så ska till en sjö med lite kompisar och grilla. Kanske till och med tar ett dopp men får se hur jag gör. Efter skolan idag åkte jg hem och solade. Blev faktiskt lite brun på magen och bröstet så det är nice. Nu kommer bussen, uppdaterar senare!


Dagen

Idag i skolan hade vi ett test/prov och det gick faktiskt helt okej, kunde gått bättre men svarade på typ allt så. Efter skolan så åkte jag och Emma B hem till mig och solade och sen efter det drog vi vidare till gymmet. Jätte skönt att gymma verkligen!
P
Efter gymmet åkte jag hem och åt, duschade, bytte kläder och sedan tog jag bussen för att träffa lite kompisar. Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag och äter. Hörs imon!

Bilder från dagen

https://cdn2.cdnme.se/3385457/7-3/pic_5188122d9606ee0d2638930c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3385457/7-3/pic_5188122d9606ee0d2638930c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3385457/7-3/pic_5188122fddf2b329088bdff3.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3385457/7-3/pic_5188122fddf2b329088bdff3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3385457/7-3/pic_518812509606ee0d134d9f15.jpg" class="image">


Hos laura

Är hemma hos Laura nu och chillar. Åkte hit efter konfan idag men vi kom tillbaka hit för en stund sen för vi var på Frölunda Torg. Hittade äntligen en konfirmationsklänning, så nu slipper jag tänka på det!! Nu ska jag bara hitta ett par skor som passar.

Får se vad vi hittar på ikväll men ni får ha en toppen dag!


Update

Igår efter skolan så åkte jag hem och åt. Sedan runt sju så åkte jag och några kompisar till en sjö och satte och myste. Vi gjorde även en egen brasa så luktar fortfarande rök, haha.

Står i alla fall just nu och väntar på bussen till konfan. Den började egentligen klockan 9 men försov mig..typiskt mig. Konfan slutar runt två tror jag så får se vad jag hittar på efter det. Är sugen på att gymma så ska försöka få med någon dit. Uppdaterar senare!


Friday


THURSDAY

Efter skolan idag när jag kom hem satte jag på en film men somnade tyvärr efter halv hade gått ungefär. Vaknade för en stund sen och ska nu gå och värma min mat. Måste göra två matteläxor sen eftersom att jag glömde förra, hehe. Så skönt att jag börjar 10 imon. Funderar på att gå på en PW på morgonen innan skolan imon men får se hur jag gör. Hörs!


Stan

Kom hem från stan precis. Hittade tyvärr ingen klänning som jag gillade men fick med mig lite annat hem. Har panik nu över vilken klänning jag ska ha men det ordnar sig väl tillslut. Får se om jag kanske träffar några senare eller om jag bara stannar hemma. Har lust att hitta på något kul men får se hur det blir.

Gårdagen

Bloggade inte så mycket igår så tänkte förklara vad jag gjorde och så. Dagen började i alla fall med att gå upp klockan 5 och ta bussen till Alexandra som fyllde år. Vi överraskade henne med frukost på sängen och lite presenter från oss tjejer. Hon blev jätteglad och jättechockad eftersom hon inte visste någonting om det. Efter "firandet" så gick vi till skolan. Efter skolan så åkte jag hem till mig med Laura en snabbis där vi åt och fixade lite. Sen åkte vi och fixade några saker och sedan lite senare på kvällen så träffade vi lite folk och så. Riktigt kul och lyckad kväll bara att det spårade ut lite i slutet. 
 
Jag vaknade i alla fall för ungefär en halvtimme sedan och sitter just nu och äter frukost. Har inga planer idag men funderar på att åka till stan och leta efter en konfaklänning. Det är ju snart och jag har verkligen ingen aning om vilken jag vill/ska ha så hoppas jag hittar någon. Uppdaterar mer senare!

RSS 2.0