Stan

Är i stan nu med Isabella. Vi ska fixa några grejer och så ska jag även köpa en sak

som jag såg på Frölunda Torg igår med Emsi. Dagen kommer att spenderas med Emsi

och Bella då de andra tjejerna är på en ö under helgen. Får se vad vi hittar på ikväll

men något roligt blir det i alla fall!


Onsdag

Slutade skolan tidigare än vad jag skulle idag för våran idrottslärare kom aldrig så jag gick hem till Isabella där jag är nu. Vi fick våra skåp i skolan idag så det är skönt att kunna lägga sina saker någonstans.


Vet inte riktigt när jag kommer hem men ska i alla fall på en PW när jag kommer hem och sen ikväll så ska jag kolla på idol och göra lite SO. Ska även försöka lägga mig

tidigt idag men får se om jag lyckas.


Helgen

I fredags så gymmade jag och Alexandra och sedan på kvällen var vi ute. Alexandra sov även hos mig. Lördag morgon vaknade vi upp stack till gymmet och körde i en och en halv timme ungefär. Lagade tacos till lunch och sen blev jag så sugen på chokladbollar så det ställde jag mig och gjorde.

 

Senare på kvällen så kom resten av tjejena över förutom Emma B som inte kunde. Alexandra och Laura åkte hem mot slutet men resten stansade kvar och sov över. Sen igår så segade

jag och Emsi hela dagen och sedan vi två så köpte vi thai och satte oss i solen. Helgen blev inte riktigt som planerad men den blev bra ändå.


Gymkort

Något som jag skaffat nyligen är ett 3 månaders gymkort med Alexandra på Nordic Wellness.
Ska bli jätteskönt att få komma igång med träningen igen så det var verkligen ett bra köp. Vi tränade igår och ska även träna imon vilket jag är as pepp på!
Vi hade hittat ett erbjudande också så vi fick det för ett sjukt billigt pris!
 

Första dagen enligt schema

 
Idag var det den första riktiga dagen i skolan och det var helt okej även fast vi slutade tjugo i fyra. Vi hade våran första idrottslektion idag också med våran nya lärare som vi fått. Vi gick igenom massa saker som vi ska göra framöver. Våran skola ska skapa en egen förening och vi ska delta i massa tävlingar, så det ser jag fram över sjukt mycket.
 
Efter skolan idag så tog jag bussen hem och skulle checka till moppen lite med pappa och då ser vi att de som förstörde den härom dagen har förstört den ännu mer..I morgon ska den in på lagning i alla fall sen så får vi se vad som händer.
 

Buss

Igår när jag skulle ta moppen till skolan så såg jag att någon har försökt att såga upp min lås som sitter vid hjulet och sedan när jag testar att stoppa in nyckeln i låset till styret så är den helt paj.

Det var någon eller några som hade försökt att ta min moppeså nu är den sönder och jag kan inte använda den! Jag blev så himla sur! Så det slutade med att jag fick ta bussen till skolan och det är det jag ska göra nu med. Hoppas den lagas fort för det är så lätt att bara hoppa på moppen när man ska någonstans och slipper passa busstider. 



I alla fall, så nu står jag på bushållplatsen och väntar på bussen. Är väldigt trött även fast jag somnade någon gång runt 10 tiden igår. Tog en snabb bild på vad jag har på mig idag, vi hörs!


Grattis Emma

Gick i skolan till halv två idag. Vi gjorde inte så mycket, bara gick igenom lite regler så bakade vi som ni kanske ser på bilden nedan. Efter skolan så åkte alla till Emma H förutom Emma B och Filippa,

så fixade vi lite för att vi skulle överraska Emma B som fyller år idag. Vi hade lagat tacos och så fick hon en present också! Grattis igen förresten älskling!


Outfirre


Dagen

Kom hem för ett tag sen efter en sjukt rolig dag! Har varit överallt känns det som haha. Fick även med mig en kofta hem som jag fall för direkt.

Just det, vi var vid Mölndals centrum tidigare idag och de hade hänt en olycka där så det var en massa polisbilar, ambulanser, brandbilar och en massa folk där som ni kanske ser på bilden.


Första skoldagen

Sitter just nu och väntar med de andra medan Alexandra klipper sig. Började ju som sagt skolan idag som även de flesta andra men vi var endast i skolan i en timme så det var skönt. Efter skolan åkte vi hem till Isabella och åt nudlar och sedan åkte vi och hämtade upp Laura i Mölnycke och nu så sitter vi här. Vi var inne på Stadium förut och testade lite saker haha. Hörs senare, kram!


9an

Hade tänkt att börja blogga nu igen när skolan börjar och den börjar ju imorgon så här är jag. Denna sommaren har gått sjukt fort och har verkligen haft jätteroligt med mina underbara vänner och träffat massa folk och så. Det har i alla fall varit en sommar jag kommer komma ihåg!!

Börjar skolan halv 10 imon och slutar någon gång runt 11 skulle jag tro. Får se vad jag hittar på efter. Är faktiskt lite taggad på skolan för detta året ska jag verkligen satsa! Det är nu i 9an som det gäller liksom! Vi ska även få 3 nya i klassen men känner redan 1 och det är Isabella så det ska bli kul och se vilka dom andra två är. Uppdaterar imon, kram!


RSS 2.0