Tungpiercing

Något jag velat ha sjukt länge och försöker övertala mina föräldrar om är tungpiercing. För något år sedan tyckte jag inte det var så speciellt snyggt men nu tycker jag verkligen det är såå snyggt! Mina föräldrar är vääldigt skeptiska angående detta men ska försöka få det gjort på nästa lov som kommer. Just varför jag vill skaffa det på lovet är för att första veckan har man problem med att äta och snacka, så då passar det perfekt att skaffa på ett lov.
 
Det enda som håller mig lite tillbaka från att skaffa de är att om det skulle gå fel så kan man få allvarliga infektioner mm. Dock är det väldigt sällan de blir fel och tungan är den piecing som läker fortast så det ska nog inte bli några problem.
 
 
 
 

NEW YEAR'S EVE

Mitt nyår firades med nära och kära. Det började med middag tillsammans med tjejerna hemma hos Filippa där vi lagade mat och fixade oss tillsammans. Senare på kvällen träffade vi en massa folk. Runt två tiden var vi några stycken hemma hos Laura och bara tog det lugnt. Vid sex tiden så åkte vi iväg en stund och sedan slutade det med att vi alla sov hos Laura. Vi somnade inte fören vid 9 tiden så jag vände alltså dygnet helt på nyår. Igår vände jag tillbaka på dygnat så det har varit väldigt sena kvällar resten av lovet. Det blev i alla fall en allmänt lyckad kväll och bra start på det nya året.
 

Tillbaka

Hej igen! Det var ett bra tag sedan jag bloggade nu. Har varit väldigt skönt att ta en lite längre bloggpaus då mina bloggpauser annars bara brukar vara i några dagar. Den tiden jag varit borta har det hänt mycket och skulle jag skriva allt skulle det tagit en stund kan man säga. Men sista delen av höstterminen bestod av mycket plugg och stress vilket ledde till nästan ingen träning vilket var lite synd. Sedan blev det julavslutning, fick mina betyg och det tre veckors långa jullovet började. Har haft ett jättehärligt lov även fast det som kändes som att det var en vecka, hade gärna haft lite längre, hehe. 
 
Nu har i alla fall skolan börjat igen, började i onsdags och måste säga att det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen och även börja träna igen. Denna termin ska jag i alla fall försöka att ägna så mycket tid som möjligt till plugg. Var dock sjuk igår och idag så har inte blivit så mycket skola och nu är det ju helg så börjar väl på riktigt på måndag.
 
 

RSS 2.0