Packar

Är hos pappa och packar inför Branäs nu. Igår efter konfan åkte jag hem och hade gäster som sagt sedan stack jag ut vid 7 tiden och träffade lite folk och så. Så det var vad jag gjorde igår så det var därför jag inte uppdaterade så mycket.

Ska fortsätta att packa nu så jag blir klar och kan göra annat. Hörs!


Kyrkan

Sitter i kyrkan nu med Emmorna. Man måste gå på minst två stycken gudstjänster nu i påsk och har gått de två nu så slipper gå mer.

När detta är slut ska jag hem och lite senare ska vi få gäster. Får se om jag går ut senare ikväll också. Hörs sen!


Outfit


Bussen

Sitter på bussen med Emsi. Vi har varit i stan och shoppat lite och så, och nu ska vi på gudstjänst först och sen ska vi vidare till Emsi och kanske träffar några. Sover över där inatt också så ska bli najs!

Uppdaterar mer ikväll, så vi hörs!


Snart lov

Ska gå och lägga mig nu och kanske kolla på en serie eller nåt så jag blir trött. Sista dagen i skolan imon innan det är lov, ska bli såå skönt! Åker till Branäs på söndag med mina älskade emmor! Längtar så mycket, kommer ha det bäst!

Uppdaterar mer imon, puss!


Promenad

Kom hem för ett tag sen från en promenad. Har ätit middag nu och ska jag sätta på gossip girl nu som jag började följa för några dagar sedan.

uppdaterar med ikväll!


GRYM

 

SKOLA

Har slutat nu men sitter i skolan och väntar på bussen med Marie. Får se vad jag gör när jag kommer hem, har inga läxor eller något så det är sjukt skönt! Hade ju matteprov idag och det gick faktiskt jättebra. Resten av dagen lyssnade vi bara på en arbetsvägledare så har varit en ganska skön dag.

Dålig bild från imorse, hörs! P&K!


GOOD NIGHT


TUESDAY

Sitter i soffan just nu och ska snart gå ut på en promenad för mår illa så ska försöka få bort det, plus att jag känner mig helt slö så behöver röra på mig. Slutade halv 3 idag. Provet gick helt okej men kunde gått bättre men redovisning gick jättebra i alla fall.

Kollade på sista avsnittet av top model förut också men vill inte avslöja vem som vann för er som inte har sätt det och ska se det. Ska dra mig ut nu, kram!


Rubrik

Står och väntar på bussen nu. Har både redovisning och prov idag så pluggade hela kvällen igår men kan nästan ändå inget men jag ska göra mitt bästa. Har ett till prov imon så ska plugga efter skolan. Får se om jag tränar idag också.

Hörs sen, kram!


Bekännelser

-Jag tror inte att man kan älska någon annan förrän man älskar sig själv.
 
-Om jag hör en låt jag tycker är bra, lyssnar jag på den 24/7 tills jag tröttnar och aldrig mer kan lyssna på den igen för den är så uttjatad.
 
-Jag har världens sämsta kondition.
 
-Jag verkligen älskar djur och jag har alltid velat ha en katt men jag är pälsallergiker så det går ju inte så bra. Kommer ihåg att när jag var liten kunde jag gråta i timmar över att jag inte tål pälsdjur. (Dock har jag en hamster men han är så liten så jag känner knappt av han)
 
-Jag är sjukt kräsen när det gäller mat. 
 
-Jag jämför mig alltid med alla vilket kanske inte är så bra eftersom jag har väldigt dåligt självförtroende och det slutar alltid med att de andra som jag jämför mig med "vinner".
 
-Jag tycker att kärlek är överskattat.
 
 
 
 

Hos emsi

Är hemma hos Emsi nu och ska snart ta bussen till gymmet. Skulle bara hem till Emsi snabbt först för att gå ut med hennes hund och så. Är astaggad på att gymma idag!

Får se när jag kommer hem, hörs!


SCHOOL

Sitter i ett grupprum nu med Emma h och pluggar NO. Det går inte så bra, haha. Efter skolan ska jag i alla fall åka till gymmet med Emsi. Ska bli skönt.

Ha de, puss!


Espresso house

Sitter på Espresso House på Avenyn nu med Emma B och pluggar. Har ett SO arbete som vi måste jobba med för att hinna så det gör vi just nu. Kommer antagligen sitta här en stund.

P&k!


Väntar på bussen

Sitter i skolan nu och väntar på att bussen ska komma. Ska åka in till stan med Emma B och plugga. Ska bli mysigt!

Bloggar när jag är där, puss!


Monday

Ska gå till bussen nu. Är sjukt trött idag och missade den första bussen så kommer lite sent. Har bytt header och ändrat designen lite som ni kanske ser men är dock inte klar.

Hörs senare, kram!


FAVORIT


Atm


Tjejkväll

Sitter hemma hos Laura just nu som har tjejkväll! Haft såå kul, älskar er tjejer! Ska snart åka hem tror jag. Inatt sov jag över hos Emma B, riktigt mysigt! Sen åkte vi till Frölunda torg och nu är vi här!

 

Detta hade jag på mig idag!

 

 


Skola

Är i skolan nu, stressade jättemycket i morse eftersom jag somnade men blött hår igår i en handduk och så vaknade jag lite sent. Ska ha svenska nu och sen har vi bara en lektion till för sen ska vi till träningsverket med idrotten. Börjar nu, hörs!


Gymmet

Åkte till gymmet med Alexandra runt 6. Är fortfarande här och just nu går vi på band. Uppdaterar när jag kommer hem, hörs!


On tha bus

Sitter på bussen hem nu från stan. Åt som sagt på Jensens med de bästa. Har även kollat i lite affärer. Ska i alla fall hem nu och göra ett arbete till skolan sen kanske jag ska gymma lite senare med Alexandra.


Inget gym idag inte

Kom precis tillbaka från busshållsplatsen. Bussen kom aldrig och nästa går om en halvtimme så kommer knappast hinna gymma! Hatar västtrafik så grovt mycket, förstörde hela min morgon. Var så sjukt sugen på att gymma men aja, får väl hitta på något annat så länge..

Gymma

Ska gå till bussen nu. Är jättetaggad på att gymma idag, ska köra stenhårt. Efter vi gymmar följer i alla fall Emma B med mig hem och duschar sen ska vi åka in till stan och äta på jensens med älsklingarna. Hoppas ni får en bra dag!

Rubrik

Kom precis hem från skolan och ska äta lite. Är ledig imon så ska bara slappa hela dagen. Imorgon ska jag i alla fall till gymmet och sen klockan 12 ska jag in till stan. Hörs!


Gymmet

Står på busshållplatsen och väntar på bussen. Riktigt skönt att gymma. Ska hem och äta och duscha sen ska jag göra mig i ordning för ska lägga mig tidigt idag. Men skriver mer sen.


Monday

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har ätit lite och ska kolla på någon serie sen ska jag åka till gymmet! Skönt att äntligen få börja igen eftersom jag varit förkyld så länge. Känner att jag börjat tappa orkat att blogga. Tror det beror på att det inte finns så mycket att blogga om. Det är liksom samma saker som jag bloggar om varje dag och det är inte så kul. Funderar på att bara uppdatera ibland när jag känner för det för jag vill fortfarande ha kvar bloggen ändå. Får se hur det blir, men ska kolla på en serie nu. Hörs!


Hemma

Kom precis hem från konfan. Ska snart äta och får se vad jag gör resten av dagen. Kommer troligen bara vara hemma. Hörs!


Konfa, igen

Vet att jag inte bloggade igår men på helgerna blir det sämre uppdatering för då är jag med kompisar och hittar på saker. Men efter konfan igår åkte jag i alla fall in till stan och åt på Jensens med Laura, Filippa, och Emsi. Sen efter det åkte jag till Laura och sen var vi ute med några på kvällen. Sitter i alla fall på bussen nu till konfan. Slutar klockan två så uppdaterar mer då.


Konfa

Sitter på bussen påväg till konfan nu. Bloggade inte så mycket igår. Men igår följde i alla fall Laura med mig hem efter skolan. Sen åkte vi till Frölunda torg och mötte Alexandra och Emma H sen åkte vi vidare till stan och träffade Emma B också. Sen på kvällen åkte vi hem till Laura och åt lite gott sen gick vi ut och träffade några. Bloggar mer efter konfan!
Gammal bild


Friday

Står och väntar på bussen nu. Börjar tio idag, älskar att ha sovmorgon. Fast vi slutar halv fyra idag, det är mindre kul. Har slöjd nu på morgonen och sen lunch så de är nice. Vaknade klockan 7 idag av mig själv och kunde inte somna om så har tagit det lugnt hela morgonen, jätte skönt. Skriver mer senare för fryser om mina händer.


Homework

Ska göra matte läxan som är till imon nu. Har även glosor men går snabbt att lära sig. Ska försöka lägga mig tidigt idag även fast jag börjar lite senare, behöver sömn. Hoppas bi haft en bra dag, hörs! :*


Älskling

Kom hem för ungefär 2 timmar sedan och har kollat lite serier. Ligger just nu under en filt och fryser. Skulle egentligen vara med Emma B men det blev ändrat..
Ska kolla på en till serie sen ska jag göra matte läxan. Hörs sen!
Jag och älskling på bild!


School

Sitter inne i ett rum nu med Emma B. Ska snart ha idrott sen har vi matte och sen slutar vi. Ska vara med Emma B efter skolan tror jag. Puss!


Onsdag

Står och väntar på bussen nu. Jobbig skoldag idag :/ Försov mig lite i morse så fick stressa. Skriver mer senare idag!
P&K


Dagen

Ligger i soffan nu och kollar på teve. Emma fyllde ju år idag så vi överraskade henne och lite så i skolan. Sen efter skolan var vi hemma hos henne, hoppas du fick en bra födelsedag bästis!
Ska snart göra lite SO sen ska jag nog sova eller kolla serie, är väldigt trött. Lite bilder från dagen!


God morning

Ska gå över till pappa en snabbis och fixa en sak sen ska jag börja gå till bussen. Gick upp lite tidigare idag för att fixa lite saker och för att hinna äta frukost som jag aldrig gör. Är faktiskt pigg idag, ovanligt haha. Måst skynda mig nu, hörs!


Grattis Emma!

Emsi älskling fyller år idag så ville bara ägna ett inlägg till henne för det är hon värd. Hoppas du får världens bästa födelsedag älskling, saknar dig så sjukt mycket men vi syns om några timmar! Älskar dig besti 💕


4 mars

Bloggade inte i helgen för jag var förkyld och hade feber. Ska gå och lägga mig nu men tänkte bara slänga in ett inlägg snabbt. Idag hade vi bara en lektion i skolan för sedan åkte vi till Volvo. Var så sjukt segt och tråkigt. Sen åkte i alla fall jag och Emma B till Frölunda Torg en stund. Satte oss på Espresso House en stund. Kom hem runt 5 och SEB dess har jag pluggat, kollat serier och ätit. Ska hoppa i säng nu så hörs vi mer imon! God natt.


RSS 2.0