God natt

Ska gå och lägga mig nu är ganska trött. Köpte ingenting på Frölunda torg men hade kul i alla fall. När jag kom hem somnade jag i soffan direkt för jag var så sjukt trött. Skriver imon innan jag åker till skolan. Kram!


Adams café med bästa.

Sitter på Adams café med bästa vännerna nu. Vi slutade runt halv tre och så väntade vi på emmas mamma sedan åkte vi direkt hit till Frölunda torg och för att shoppa men vi blev så hungriga så nu sitter vi här. Ska fortsätta kolla i affärer sen, får se om jag hittar något. Kram!


Lektion

Sitter i matsalen nu och pluggar till NO provet som vi ska ha nästa vecka. Vi köpte mackor förut för ingen hann äta frukost imorse. Efter skolan ska jag till Frölunda Torg igen med några kompisar. Behöver lite fler toppar och så. Skriver sen, kram!


Svar

Fick en kommentar om vart mina shorts kommer ifrån. Det är ett par gamla jeans som jag har klippt till shorts själv så de finns tyvärr inte att köpa. Kram :)

Good morning.

God morgon! Vaknade för en stund sedan och sitter just nu och kollar på tv.
Ska åka till Frölunda Torg med mamma senare men annars har jag inga planer för idag. Kram!

Ny start!

Vet att jag inte har bloggat på ett tag men saknar det lite så tänkte börja lite smått igen. Kom hem för en stund sen. Har varit ute med lite gött folk och just nu sitter jag och skypar med några av dom, kul kul. Har inga planerar för imon men funderar på att åka och kolla på lite kläder men får se hur jag gör. Hörs mer imorgon, kram!

RSS 2.0