Mitt hår

Glömt att berätta att jag har klippt mig. Skulle klippa topparna innan jag åkte till Spanien för det var så sjukt slitet, men frisören klippte drygt 10 centimeter! Och hon klippte ojämt. Saknar mitt gamla hår jättemycket. Men får vänta tills det växer ut. Här är en bild på mitt hår.


Påväg till mormor

Sitter i bilen påväg till mormor nu. Fick med mig lite saker från stan men vi skulle tydligen inte hem i mellan så det blir inga bilder förens ikväll eller imon. Har inte så mycket mer att skriva. Kram!


Stan

Åker in till stan en sväng med mamma. Får se om jag hittar något. Sen ska vi åka till mormor ikväll. Lägger upp bilder på det jag köpt om jag har tidbsen när jag kommer hem. Ni får ha det så bra! Kram!


30 Juli

Hejsan!
Dagen har spenderats hemma. Har städat mitt rum och lite så och är inte riktigt klar men tog en liten paus.
Så det har inte hänt så mycket idag. Ska äta våfflor nu och sen ska jag kolla på en film, hoppas ni haft en bra dag.
Puss!
 

Sverige

Hej!
Ni kanske märkte att jag skrev att jag skulle uppdatera när jag var i Spanien men inte gjorde det. Men det var för att internet var så sjuukt segt att det inte var sant så det funkade inte. Men nu är jag hemma från Spanien. Eller kom hem igår kväll men aa. Det var sjukt härligt och jag vill åka tillbaka till värme igen. Köpte lite saker när jag var i Spanien också och om ni vill kan jag lägga upp bild på det.
Men ska ta och sova nu, kram!
 

Spanien

Ett tag sedan som jag bloggade nu. Har inte haft så mycket att skriva om..som vanligt. Har i alla fall precis kommit till vårat hotellrum i Spanien. Resan var väldigt lång. Planet gick klockan 8.00 till Stockholm och sen åkte vi in till Stockholm City och kollade lite. Jag fick med mig hem ett par jeans från Hollister också. Toppen, eftersom att jag alltid velat ha ett par jeans där i från. Sen när vi varit där en stund åkte vi tillbaka till Arlanda och sen åkte vi hit, till Malaga och vi har precis ätit middag. Just de vi har internet här på hotellrummet så jag kommer kunna uppdatera. Bra va? :) ska gå nu! Kram!


New in!

Var på Frölunda Torg med Emma H och Emma B idag. Fick med mig en topp från Ginatricot för 99 kronor. Efter vi varit där några timmar åkte vi hem till Emma H och fixade oss för sen åkte vi till en kompis fest med Elina och Luice. Det var ganska kul! Träffade några där och så! Ska snart gå och lägga mig för jag är helt slut! Här är en bild på toppen jag köpte.


I miss you. I miss how you make me feel. I miss us.

Ligger i sängen och lyssnar på musik, kan inte sova. Har inte bloggat idag för jag har bara legat hemma som en död fisk och lyssnat på musik och kollat film i stort sett hela dagen. Så jag har inte haft något intressant att skriva om. I morgon vet jag inte vad jag ska göra men ska hitta på något kul så jag inte har lika tråkigt som idag. Ville bara säga att jag lever och att jag skriver imon. Kram!


New in

 Mamma skulle åka till bibloteket förut så jag hängde med henne och på vägen hem åkte vi till 421 och som ni ser så fick jag med mig lite grejer hem. Behövde några nya bikinsar eftersom att jag ska till Spanien snart och jag har bara en bikini som jag använder, så köpte två stycken på rean på H&M. Köpte även 3 par trosor och en ansiktsmask från Lindex som ni ser på bilden.
Ska göra om min t-shirt nu och om jag blir klar laddar jag upp en bild på den senare, kram!

Sisjön

Vaknade för en och en halv timme sedan ungefär. Igår hade vi ju som sagt Barbie maraton och efter det gick vi ut. Senare på kvällen så åkte vi och badade i Sisjön! Det var verkligen jättekallt i vattnet! Men ändå kul! Har inga planer för idag förutom att jag ska fixa en t-shirt men får se vad som händer! Kram! Två bilder från igår!


Börjar blogga igen.

Hade tänkt att börja blogga nu när blogg.se appen fungerar igen! Just nu sitter jag i bilen på väg till Filippa, vi ska ha barbie-maraton! Haha det ska bli kul!Här har ni dagens outfit!


Bloggpaus.

Jag vet att jag sagt att jag ska blogga bättre men slutar blogga nu i ett tag nu när blogg.se appen inte fungerar och jag börjar igen när jag känner för det. Peace out 
 

Dagen

Berättade ju igår allt vi skulle göra idag så behöver inte berätta igen. Köpte i alla fall ett par jeans på Fiorucci jag velat ha länge. Filmen vi såg var jättebra, ni borde verkligen se den! Efter bion åkte vi till Eklanda och har varit där ändra fram tills nu. Kom precis hem och ska snart sova tror jag. Är väldigt trött. Får se vad som händer imon, ska träffa en person imon också antaligen..men får se.
Kram!
 

Rubrik

Ligger i sängen nu och skriver med älskade Alexandra och lyssnar på musik. Kollade lite på matchen nyss också. Rätt lag vann i alla fall. Mår inte så bra så ska sova snart tror jag. Grym dag i morgon med tjejerna men är inte lika taggad längre, men hoppas det blir grymt ändå! God natt! Hoppas ni haft en bra kväll..

Ben & Jerry´s

Jag ska snart gå över till Pappa men just nu sitter jag på min säng med Ben & Jerry´s och planerar morgon dagen med massa goa vänner! Vi ska in till stan och shoppa och sedan ska vi kolla på bio. Vi ska se filmen LOL. Det ska bli mys! Idag skulle jag egentligen vara med Vickis med det blev inte så. Var hemma med mamma istället och fixade lite saker. Nu ska jag fortsätta äta min goa glass, kram!

Börjar om på nytt

Vet att jag inte har bloggat så bra och det har varit dålig uppdatering, så därför har jag bestämmt mig att börja om på nytt igen och som ni kanske ser har jag raderat alla gamla inlägg. Dock kommer det bli liite svårt när inte blogg.se appen funkar men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt när jag har tillgång till en dator. Men det är ganska tråkigt att bara skriva vad jag gör om dagarna och vad jag ska göra, och det är säkert inte så jättekul för er att läsa heller för den delen.
 
Så, jag undrar om ni har några förslag på vad ni vill läsa!
Skulle bli jätteglad om jag fick tips så kommentera så fixar jag det. Puss!

RSS 2.0