Fiskebäck

Kom precis hem från Fiskebäck där jag har spenderat min dag för det mesta. Läste nästan ut en hel bok faktiskt, hade dock läst den innan men den var bra ändå. Vi åkte förbi och köpte thai mat på vägen hem så det ska jag ta och äta nu. Efter jag ätit ska jag ta moppen till Emma och ha det mysigt, hörs!


Några bilder från Italien

 

Bästa resan + gårdagen

Vi landade med planet här i Svergie någon gång runt 3 tiden igår och sedan resten av gårdagen träffade jag lite kompisar som jag inte sett på ett tag! Jätte mysigt! Kom hem runt ett tiden igår men somnade inte förens runt tre så är lite seg idag men men.

Resan har i alla fall varit sjukt kul! Det har varit jättefint väder och vi har haft det bra med boende osv. Den roligaste resan jag varit med om, helt klart! Vi har fotat lite med systemkameran så de kommer upp någon dag, kanske idag får se hur det blir.


Italien med bästa!

Lite filmklipp från Italien!


Italy

Sitter vid på våran altan här i Italien nu med Emma och softar. Har inte bloggat så mycket pga av att internetet på vårt första hotell inte fungerade så bra.

Planet gick iaf runt fem tiden från Sverige och landade klockan sju i Italien, så då åkte vi till första hotellet. Vi var där under torsdag kväll, hela fredagen och lite av dagen idag men runt ett tiden idag så åkte vi till vårat andra hotell som vi är på just nu. Det är jättefint här och vårat rum ligger precis vid poolen. Vi ska stanna på detta hotellet i 4-5 dagar tror jag och sedan ska vi bo på ytterligare ett i 1-2 dagar hotell innan söndag, då vi åker hem.

Tror inte det blir så mycket bloggarna men ska försöka så gott det går! Hoppas ni har det bra i Sverige eller var ni är. Kram!


Gårdagen

Klarade provet igår så fick åka moppe redan då. Så vid 11 tiden tog jag moppen till Emma B och sen åkte vi till Sisjön. Vi spenderade i stort sätt hela dagen där, så vi har fått ganska mycket färg och stackars Emma brände sig. Hade det as roligt igår!

Kom i alla fall hem runt halv elva tiden igår och skypade lite. Hade så tråkigt igår kväll/natt så skaffade även ask, haha. Kommer troligen ta bort den om ett tag men aa.

I morgon åker vi så idag ska jag packa och fixa inför imon. Får se om jag hinner föra något annat. Hörs!


Nu gäller det

nervös..


Tre dagar

Om endast tre dagar åker jag med världens bästa till Italien! Är så himla taggad, ska bli såå kul verkligen!! Vi ska bo på två olika ställen så vi är borta i 10 dagar sammanlagt. 10 dagar i värmen med sin bästis, kan det bli bättre? Har alltid velat åka utomlands med en kompis och nu ska de äntligen ske. Åh, ni fattar inte min glädje.


Pluggat

Dessa dagarna som gått nu har jag försökt att ägna min tid åt att plugga inför moppeprovet som jag faktiskt ska göra imon klockan åtta på morgonen. Känns som att mitt sommarlov börjar på riktigt om jag klarar det, som jag förhoppningsvis gör och hoppas på. Det svåra blir att gå upp tidigt. Måste gå upp vid sex halv sju för måste vara där halv åtta för fotografering. Har vänt på dygnet helt de senaste, har somnat runt fyra, halv fem varje dag.

Så de senaste dagarna har jag somsagt bara varit hemma och pluggat. Var en sväng på Frölunda torg igår dock död att köpa present till min bror som fyller år när jag är i Italien. Fick även med mig ett par vita jeans som behövdes. Ska sätta mig i solen en stund och sen återgå till pluggandet.


Köpenhamn


Hemma

Kom hem från Danmark igår vid elva tiden. Jag sov en liten stund på tåget så jag var inte så speciellt trött när jag kom hem, så jag somnade någon gång runt 1-2 tiden. Ska sätta mig och klippa ihop lite klipp från helgen så får jag se om jag lägger upp det senare eller inte.


RSS 2.0