22 Januari

Ska gå och lägga mig nu. Måste börja lägga mig tidigare för är så sjukt trött i skolan. Plattade håret förut så jag slipper göra det imon. Bloggar imon, puss!

Sjuk

Stannade hemma idag för mådde inte så bra men ska troligen till skolan imon. Jag har inte bloggat något idag för jag har inte orkat och jag har inget att blogga om. Vad vill ni läsa? Skulle bli jätteglad om jag fick tips av er om vad ni vill läsa om för det blir så mycket lättare då. Så kommentera gärna vad ni tycker. Ska i alla fall sätta mig nu och göra det sista i SO:n som ska vara klart till imon. Kram!


Sleep tight

Ska gå och lägga mig nu. Har varit en seg men mysig söndag. Imorgon är det måndag då, en ny jobbig vecka med skola. Längtar redan till nästa helg, haha. Men vi hörs imon puss!


Sunday

Idag är det söndag. Vilket innebär städa och plugga. Hatar söndagar för de är så grymt sega. Men ska äta snart sen ska jag kanske åka iväg och köpa en sak, men jag får se. Kram!

Pasta etc

Nu sitter vi på bussen påväg hem till Laura. Vi har precis ätit klart på resturangen. Vi åt på pasta etc. Det var jättegod mat där men det låg en liten bit bort från busshållplatsen så vi fick gå en liten bit och det var ganska kallt men det var de värt. Får se vad vi hittar på ikväll. Puss!

EH

Sitter på Espresso House nu med Laura och Emma. Vi har vart och shoppat lite och så. Har köpt ett nytt par svarta jeans eftersom mina andra inte längre är svarta. När vi fikat klart ska vi gå runt lite till sen ska vi möta upp Emsi och Alexandra. Hoppas ni har haft en bra dag hittils. Kram!
 

Stan

Jag och Laura vaknade för en stund sen och vi har precis gjort oss i ordning och ska snart gå till bussen.Vi ska åka in till stan och möta Emma och kolla på lite affärer och så. Sen senare ikväll kommer Emsi och Alexandra och då ska vi på resturang som sagt. Ni får ha det så bra, puss!

 

Friday

Sitter hemma hos Laura och skypar med en kompis nu. Ska sova över här inatt. Har varit ute med kompisar hela kvällen. Får se vad jag gör imon. Men på kvällen ska i alla fall jag och några tjejkompisar ut på resturang. Ska bli mysigt. Kram!
 

At Laura's place

Sitter hemma hos Laura nu. Vi skulle egentligen sluta halv fyra men vi hade en kort teori lektion istället för idrott så vi slutade för ca 40 minuter sen. Ska troligen åka iväg till 421 och köpa sallad med några kompisar. Sen ikväll får jag se vad jag ska göra, ska antagligen bara vara ute med kompisar. Kram!


Hemma

Kom precis hem. Beachvolleybollen var ganska kul, men var inte så jättebra på det så det skulle såklart vara roligare om man var bra på det! Men ska i alla fall äta nu och kolla på TVD sen måste jag göra lite läxor och så. Kram!

 


Spanska

Sitter i skolan nu. Har spanska och vi kollar på en serie som heter Community. Efter spanskan har vi lunch sen ska vi spela beachvolleyboll. Ska bli kul för har faktiskt aldrig spelat det! Kram!


On the way to school

Sitter på bussen vid Frölunda torg och väntar på att den ska åka. Försov mig imorse så kommer att komma lite sent. Här är en bild på dagens outfit. Bloggar mer senare idag! Kram!

God morgon!

Gick upp för en stund sen. Ska gå över till mamma och städa mitt rum och packa lite. Har lust att gå ut och ta en power walk men får se om jag gör det. Måste sticka lite idag också så jag blir klar med min mössa som jag gör på slöjden.
 
Vi hörs, kram!

Lyckad kväll!

Dom andra gick för ett tag sen så väntar på pappa som ska komma och hämta mig. Har varit här hela dagen, har varit en jätterolig kväll! När jag kommer hem ska jag nog sova direkt för jag är så trött. Hoppas ni haft en bra kväll, kram! 

Hos Emma

Är hos Emma nu med Emsi och några andra ska komma hit snart. Vi gymmade aldrig idag för det blev fel när vi skulle köpa gymkort men vi ska fixa det en annan dag så vi kan börja gymma på riktigt, åh är så taggad. Bloggar senare. Puss!

Gymmet

Ska snart ta bussen till Gymmet. Ska åka och gymma med Emmorna. Skriver senare idag, puss!

Emmorna

Ska åka och träffa Emsi & Emma nu. Får se vad vi hittar på, ska troligen träffa några fler lite senare men får se hur det blir. Kram!

TGIF

Sitter på bussen påväg till skolan nu. Kommer komma lite sent till skolan p.g.a av en sak som hände så jag missade bussen. Slutar ganska sent idag. Får se vad jag gör ikväll, ska troligen vara ute med kompisar men är ganska trött idag så får se hur det blir! Puss!

Påväg hem

Vi fick sluta tidigare idag för vi hade ingen idrott så sitter på bussen hem nu. Hade bara två lektioner idag. Ska hem nu och äta lunch sen får jag se vad jag gör. Kram!

hemma

Bloggade aldrig när jag kom hem från Norge i Söndags men jag somnade direkt när jag kom hem. Det var verkligen jättekul i Norge och nu när skolan börjat och så så vill jag bara åka tillbaka dit igen. Började skolan idag i alla fall, sjukt segt. Sen efter skolan kollade jag på ett TVD avsnitt och sen somnade jag i soffan så är inte trött alls nu så kommer inte kunna sova inatt. Men vi hörs imon, kram!


Norge

Ska sätta mig i bilen till bussen vilken sekund som helst! Jag är såå taggad! Kommer bli så grymt kul, både bussresan dit och själva resan. Ni får ha det så bra för det ska jag ha med de bästa! Kram!

Of to bed

Har packat klart det mesta nu och ska snart gå och lägga mig. Ska åka vid sju imogon bitti så måste upp ganska tidigt. Får se om det finns något internet där uppe annars hörs vi på lördag eller söndag. Slänger in ett inlägg imon också puss!

1 Januari 2013

Bloggade ingenting igår för jag firade nyår med mina kompisar så la bloggenåt sidan. Men dagen igår var jätterolig! Bästa nyårsafton jag firat! Älskar er tjejer! Kom hem från Emma för en stund sen i alla fall. Vi sov över där också så det var mysigt. Tror inte uppdateringn blir så bra under dagen heller för jag ska packa eftersom jag åker imon. Jag längtar så sjuukt mycket och det ska bli så kul! Får se om jag bloggar mer idag. Kram!
 

RSS 2.0