Konfa

Står och väntar på bussen. Ska till konfan. Brukar normalt gå upp vid elva på helger så är jättetrött. Har inga andra planer för idag så får se vad jag hittar på. Var ute med kompisar igår hela kvällen. Hände lite saker men det är lugnt nu. Hoppas ni får en bra dag. Puss!


Home

Kom nyss hem från skolan. Redovisningen idag gick ganska bra. Senare ikväll ska jag träffa några kompisar, ska bli kul. Puss!


Kallt

Påväg till skolan nu. Det är -2 grader! Längtar tills jag får min jacka för går runt med min skinnjacka. Bloggar mer under dagen för mina händer domnar bort snart. Kram!


Don't waste your time on people who not deserves it.

Var så trött efter skolan idag så jag orkade inte blogga. Vi spelade ju badminton idag och det var helt okej. Sen jag kom hem har jag bara slappat och kollat två avsnitt av PLL. Sätt klart säsong 2 nu, bästa serien. Beställde även hem en vinterjacka för det börjar bli riktigt kallt ute nu, så det lär behövas. Ska i alla fall gå och lägga mig nu, kram! Bjuder på en gammal bild från i somras.


Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart.

Väntar på bussen nu så passar på att blogga. Hade som sagt matteprov igår och det gick väl sådär, kunde gått bättre. Efter skolan åkte jag med Emma H och Alexanda till konfirmationen men vi hade tydligen ingen så vi var bara ute.Har bara svenska och spanska idag sen ska vi åka och spela badminton. Ska bli kul, men suger på det. Kram!


Waiting on the bus

Sitter och väntar på bussen, missade den jag egentligen skulle ta så jag kommer lite sent. Har bild nu på morgonen men vi ska ta skolfoto så det blir väl inte så mycket till lektion. Kram!


God natt

Facetimeat med Emma B i cirka 40 minuter! Ska plugga det sista nu för jag har matte prov imorgon och så ska jag lägga fram kläder till imon också. Detta är förmodligen det sista inlägget för idag så jag säger god natt.
 

Ny start

Tänkte försöka blogga igen men uppdaterar bara när jag har tid och känner för det. Glad att jag inte raderade bloggen för visste att jag skulle ångra mig, haha.
I alla fall, efter skolan idag så köpte jag Ben & Jerry och satte mig och kolla på PLL, älskar verkligen den serien. Aja, ska äta middag nu, kram!
 

 

RSS 2.0