Grattis älskling


Uppe tidigt


Spårvagnen

Hej!
Efter skolan idag så åkte jag till Frölunda torg och köpte lite saker och så. Köpte även med mig en bikini, jag som lovade mig själv att inte köpa något hehe. Sitter i alla fall just nu på spårvagnen in till stan med Laura. Hon ska hämta sina skor som varit på lagning. Sen efter det åker jag troligen hem och då blir det plugg och middag. Hörs sen, puss!


GOD NATT

nybäddad säng, bästa som finns


Bästa kvällen i mitt liv- Justin Bieber konsert

Klippte ihop några klipp från konserten i Stockholm. Sorry för våran sång i bakgrunden, haha.


Sunday

Är hos pappa nu men ska snart gå över till mamma. Kom hem från gymmet runt 3 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Har klippt ihop lite klipp från konserten som jag håller på att ladda upp nu så får se när den är uppe för det går ganska segt. Resten av dagen kommer bestå av plugg och annat tråkigt. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare.
 förlåt för att mina inlägg nästan bara handlar om Justin på det senaste men det har bara blivit så eftersom jag är så besatt av honom, men ska försöka bättra mig.
 
 

TILL GYMMET


Kvällen

Sitter i bilen påväg hem nu. Åkte till Emsi vid 8 där Alexandra redan var och där har jag tillbringat mesta delen av kvällen. Vi gick även till donken runt halv 11 för jag hade inte ätit sedan typ tre. Haha, när jag skulle beställa min mat i kassan så iggade all personal mig och ingen tog min order så gick vi drive in i stället. Haha så pinsamma är vi, men det var sjukt värt och han som stod i luckan var sjukt skön. Fick min mat tillslut i alla fall, haha. 
 
bildbevis, suddig bild men får duga.

FAVORITER JUST NU

 


Torget med mami

Kom hem från torget för en stund sen. Kollade runt lite med mamma efter syntestet som förresten gick toppen. Letade efter en klänning till konfiramtionen som är snart men hittade ingen som jag tyckte om värst mycket. Men fick dock med mig lite inredningssaker till mitt rum, så det var nice. Får se om jag hittar på något ikväll är lite trött, hoppas ni haft en bra dag hitills! 
 

 
 

MYS

Sitter hemma hos mig nu med Emsi och Alexandra. Vi ska sova över så vi sitter med B&J och så nu, gotti. Vi ska upp relativt tidigt imon eftersom jag ska ta ett syntest inför mitt moppe körkortstillstånd och de andra ska också göra lite saker, så vi ska inte lägga oss sådär jätte sent. Men jag uppdaterar mer imon, pöss!

Bekännelser

 
-Jag har läsglasögon och har haft det i cirka 1-2 år nu men vägrar använda de.
 
-Jag är fullkomligt förälskad i Justin Bieber, han är de enda jag tänker på och lyssnar på hans musik konstant.
 
-Jag är halvchilenare.
 
-När jag var liten så kallade jag napp för "pipple".
 
-Jag är nöjd med min längd eftersom jag inte kommer växa något mer men skulle gärna vara lite kortare för min ålder.
 
-Jag älskar att sjunga och dansa, det bästa jag vet.
 
-Jag älskar skräckfilmer.
 
 
 
bild från Stockholm with my loves
 

Svar

Fick ju som sagt en kommentar om vad Golden Circle är och jag kanske inte är den bästa på att förklara men jag ska göra ett försök.

Golden circle är i alla fall de biljetterna som man kan ha för att komma närmast Justin Bieber. Då står man precis vid scenen och ser han från bara några meters avstånd. Är så avundsjuk på alla som fick se han så nära och fick så bra bilder/videos. Det finns även biljetter som heter Meet & Greet och då får man till och med träffa han!! Dock är det bara en väldigt kort tid men det är så sjukt värt. Nästa gång han kommer hit/om han kommer hit så ska jag lätt köpa de.

Hoppas du blev nöjd med ditt svar i alla fall, kram!


In the car

Sitter i Emmas bil på väg till moppekursen med Alexandra nu, och Emma h såklart. Jag är sjukt trött så är inte så speciellt taggad på att sitta och lyssna i 4-5 timmar, men det är det värt i slutändan. Fick en kommentar om vad golden cirkel biljetter är så tänkte svara på den senare, men lättast är nog om du söker på google men gör ett inlägg ändå. Hörs!


LOVE YOU


Lektion

Sitter i skolan nu och har svenska som är två timmar lång, as segt. Var ju som sagt på moppekurs igår och ska dit ikväll igen så kanske inte hinner sista lektionen, får se. Uppdaterar mer senare, hörs!


BÄSTA KVÄLLEN

Sitter på tåget hem nu och vi är strax framme. Ska åka direkt till skolan när vi kommer fram och sen efter skolan ska jag på moppekurs till klockan nio, kommer aldrig orka!

Igår var i alla fall den bästa dagen i hela mitt liv. Trodde faktiskt inte att jag skulle börja gråta men när han kom in så bara rann det. Åh, han är helt underbar! Önska dock att jag hade haft golden circle biljetter men mina var också väldigt bra, bättre än vad jag trodde faktiskt.
Eftersom vi beställde biljetterna i måndags kväll så fick vi stå två och två. Jag och Laura fick stå på en sida och Emma B och Alexandra på den andra sidan, men det gjorde inget! Vi dansade igenom alla låtar och skrek jättemycket så har lite ont i halsen idag, haha.

Justde, fick en kommentar som frågade varför Emma h inte var med och det var för hon inte gillar Justin så värst mycket så det är onödigt och slösa pengar på det liksom. Bloggar mer senare, hörs!

Inte världens bästa bilder men här är några bilder från gårdagen.


TAGGA JUSTIN BIEBER

Blogg.se appen har inte funkat på jätte länge men nu funkar det äntligen! Sitter just nu hos Laura i Stockholm med Alexandra, Emma B och Laura såklart. Vi ska gå på Justin Bieber konserten och jag är sååå sjukt taggad även fast biljetterna inte är så jättebra! Asså kan inte tro det! Jag ska vara i samma lokal som Justin bieber! Kommer bli bästa kvällen någonsin! Skriver mer om resan hit och konserten imorgon. Höörs!


SKOLA

Sitter på bussen till skolan nu. Var så sjukt trött igår så orkade inte blogga. Går i skolan till två och den efter skolan åker jag till gymmet med Emma och pumpar. Ska bli gött, hörs sen!

Snabb bild på vad jag har på mig,


Gymmet

Sitter på bussen hem från gymmet nu. Är helt slut, sååå skönt! Har dock jätte huvudvärk så det är väl mindre skönt. 

Sa ju igår att vi skulle ha tekninkvecka denna veckanoch det visade sig att inte vara så chill som jag trodde. Det är jättemycket jobb vi ska göra på kort tid och det är inte lätt heller så det kommer bli en tuff vecka. Men ett plus är ju att vi inte har några läxor. 

Uppdaterar mer ikväll när jag har tillgång till dator. Kram!
 
 
 

God natt då

Inte gjort så mycket idag. Tog bussen till konfirmationen som började klockan 10 och kom hem runt halv tre. Har inte gjort så mycket mer, har bara pluggat och städat.

Ska snart gå och lägga mig så jag orkar gå upp imon. Har typ tekninkvecka denna veckan i skolan så vi börjar 9 och slutar 2 varje dag så det är ganska chill. Ska gymma imon efter skolan med Emma och kanske Emsi, as taggad. God natt!


Blogg.se appen

Gammal bild men jag kan inte ladda upp bilder så fick ta från arkivet..
 
Har inte bloggat på grund av att blogg.se appen inte funkat och jag har ingen dator hos pappa för den är sönder så det är därför. Men bor hos mamma nu så ska försöka skriva lite när jag sitter vid datorn. Ska i alla fall på konfa nu, får se vad jag gör senare. Ska göra lite läxor tror jag. Bloggar senare, kram!

Spanska


Svar

Fick ytterliggare två kommentarer på inlägget om min träning. Ville säga att ni gör mig verkligen såå glad och vill bara tacka igen!
Sen vill jag inte börja träna endast för att bli fit osv utan också för att få upp konditionen och vara hälsosammare. Har alltid haft jättedålig kondition och nu på senaste har den varit sämre än någonsin så ska försöka få upp den. Och speciellt nu när vi snart ska ha BIP test igen. Så det är så det ligger till!
 
 Fick även en kommentar om vilken serie jag kollade på och det var TVD, The Vampire Diaries. Måste bara rekommendera den till er som inte ser/sett det. Ni har verkligen missat något!! Är själv inte så JÄTTE mycket för vampyrer så trodde jag skulle avsky den när mina kompisar tipsa om den, men den är verkligen såå bra och är jätteglad att de tipsade den.

Hemmåt

Sitter på bussen hem nu, har varit hos Alexandra. Vi åt först det som ni ser på bilden sen gick vi ut på en jätte effektiv PW. Var helt slut när vi var klara. Vi körde även lite styrka ute på altanen i solen efteråt och det var sjukt skönt.

Uppdaterar med ikväll, puss!


Svenska

Har svenska nu som ni kanske ser i rubriken men sitter bara och chillar för glömde mitt papper hemma. Så måste skriva hemma för det ska vara denna veckan och jag är inte ens nära klar. Har lunch efter denna lektion. Längtar typ för är så sjukt hungrig haha.

Hörs sen!


BUSS

Sitter på bussen nu till skolan, försov mig ganska mycket i morse så fick stressa jättemycket.

Efter skolan idag ska jag och Alexandra gå ut och jogga och köra lite övningar och så. Ska bli gött, hörs!

Snabb och dålig bild på vad jag har på mig.


Helt slut

Vaknade för en stund sen för har sovit i 1-2 timmar. Så skönt men kommer inte kunna sova ikväll. Efter skolan idag åkte jag i alla fall till gymmet med Emma, riktigt skönt! Sen när jag kom hem så åt jag och sedan somnade jag nästan direkt som sagt. Ska sätta på en serie nu sen ska jag troligen sova. Hörs!

Har bildbrist så bjuder på en sjukt gammal bild!


Skulle kommit upp tidigare

Sitter i klassrummet och har NO nu. Efter NO:n har jag bara lunch och sen SO. Efter skolan ska jag antigen gymma eller jogga/promenera men får se hur jag gör. Uppdaterar mer senare!


Trött

Funderar starkt på att gå och lägga mig snart för jag är så sjukt trött men tänte skriva lite snabbt om vad jag gjort idag. Efter skolan idag hängde jag i alla fall med Alexandra till tandläkaren en snabbis. Sen åkte vi hem till henne och åt m.m och sen lite senare så gick vi ut på en PW tillsammans. En stund efter vi kom hem så skulle Alexandra på cheer så då åkte jag hem. Och nu har jag inte gjort så speciellt mycket. Funderar på att sätta på en film nu och sen sova. Hörs imon!


Svar

-Hade du konfa igår? :0
Fick denna kommentaren innan jag åkte till Branäs så svarar lite sent men i alla fall. Nej jag hade ingen konfirmations träff men gick på en gudstjänst som man var tvungen att gå på två gånger under påsken och eftersom jag skulle åka iväg så var jag tvungen att gå de två dagarna.
 
-Alice! Du har seriöst den perfekta kroppen, du behöver verkligen inte förändra den! <3
Detta är ingen fråga men måste bara tacka personen som skrev detta!! Blev verkligen jätteglad även fast det inte stämmer enligt mina ögon! Nästa gång skriv gärna ditt namn!! Kram! :)

Inspiration

Ska försöka att ta tag i min träning och börja äta hälsosammare nu den sista tiden innan sommaren börjar. Vet att det är kort om tid men skitsamma, ska göra det bästa av tiden.

Vill kunna känna mig bekväm i bikini i sommar så nu ska jag köra gärnet!


Gårdagen

Blev ingen bloggarna igår så tänkte skriva vad jag gjorde igår. Jag vaknade i alla fall runt 11 och så åkte jag och kollade en hockeymatch med Laura, Emma och Emsi. Efter matchen så åkte jag och Laura hem till Elliot, det var jättekul och mysigt. Senare runt 7 åkte vi till Eklanda och åt pizza med Emsi och Emma, dock var jag den ända som tog pizza haha. Sen när vi var klara skulle vi egentligen träffa några andra men det blev inte av så vi åkte till Emma och var där hela kvällen. Sen lite senare kom några andra också och då var vi med dom. Så hade ganska fullt upp igår.

Idag ska jag i alla fall bara vara hemma och ta det lugnt men har lite saker som måste göras. Ska rensa min garderob, göra lite läxor, städa, gå på en pw och så ska jag passa på att sola lite. Man måste ju passa på när solen är här :)
Men vi hörs vid senare idag! Kram

Bild från branäs


Bad update - videoblogg

Försökte mig på att göra ett videonlägg eftersom att min uppdatering inte varit den bästa men gick inget vidare haha. Men klippte i alla fall ihop lite klipp från några försök, hoppas ni gillar det.

Hörs senare!


RSS 2.0